Jag 🎔 Juni

Månadens bästa beslut: 
Jag har inte tagit några särskilt stora beslut, men beslutet att tillbringa en helg i stugan var ju lite av en guldgruva. Att ta beslutet att åka till svärföräldrarna på Åland känns också gött i maggropen.
 
Månadens längtan:
Jag har längtat mycket till semestern. Tänk att jag faktiskt inte har varit ledig á la semester sedan påsklovet 2017. Det är märkligt att tänka på, eftersom jag INNAN påsklovet 2017 var ledig - så som lärare är - både kring jul och långt sommarlov och så vidare. Men det tog bara slut! NU är semester äntligen här och om någon ringer till mig från jobbet så tänker jag inte ens svara. Tre veckor låtsas jag att jag inte existerar! De får fixa det.
 
 
Månadens bästa läsning: 
Sandmannen av "Lars Kepler" - så vidrig. Det här är första av Keplerpersonerna jag någonsin läst och... den är vidrig. Vidrig! Men den går inte att lägga ner heller, för jag vill ju veta vad som ska hända. 
 
Månadens bästa inköp: 
Ålandsresan och Mölkky. 
 
 
Månadens upptäckt: 
Jag har upptäckt att jag gillar skräck och deckaraktigaromaner trots allt, tror jag. I alla fall den här Sandmannen tycker jag om, och även Sjuka själar. 
 
Månadens träning: 
Ingen att skryta med. Lite Turfande, men annars inget speciellt. 
 
 
 Månadens middag: 
Jag väljer nog stugmaten, mest för att den serverades i stugan. Allt är godare vid havet på något vis! 
  
Månadens favoritfilm: 
Den jag gillade bäst var nog... Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Kanske för att den är så himla SOMMAR för mig, kanske för att jag ÄLSKAR boken. 
 
Månadens favorithändelse: 
Jag vet inte, juni har verkligen rusat ifrån mig. Runnit mellan fingrarna. Men jag gillade att jag åkte till tandläkaren och fick beröm för mina tänder och mitt tandkött. Det har aldrig hänt!
 
 
Månadens dryck: 
Vad sägs om Orange Fizz från Naked Juice Bar? Apelsin, morot, ingefära och is!
 
Kommande månads mål: 
1. Att utnyttja Ålandsvistelsen till fullo. Turista!
2. Inte haka upp mig på kalorier. Det kan jag ha hösten till, om jag nödvändigtvis vill.
3. Sola, bada och lata mig så snart tillfälle ges!
|
#1 - Sara:

Vi ska oxå till Åland, fast senare i sommar. Barnens farmor bor där. 😊 Åland är väldigt vackert!

Svar: Ja verkligen, som jag njöt!!! Väldigt vackert!
Ajli Müller

#2 - Anna Maja - Littermentärt:

Jag fick också beröm hos tandhygienisten i fredags när jag var där! Har ALDRIG hänt innan. Hon tyckte mina tänder var fina, jag hade knappt någon tandsten och allt lät bara så himla bra. I mitt fall funderade vi på om det var en hormonell grej i och med graviditeten som varit. Men enligt hygienisten brukar det oftast blir sämre då och jag fick ärligt säga att jag nog aldrig varit så slarvig med munhygienen som de senaste 12 månaderna :P

Svar: Jag fattar inte heller vad som hände, ALDRIG har jag fått beröm - snarare bannor! Och nu ba "ingen tandsten, ditt tandkött är felfritt och ingen karies, tack och hej!"
Ajli Müller

#3 - Ellen Gräntz:

sv: Gör du sommarlistan, den är mysig!

Svar: Jag glömde bort den XD
Ajli Müller

#4 - birgitmaria:

Låter som det var en bra månad, juni. Jag har ju oxå bara semester i år, men det känns bara bra. Att ha semester är ju som bra oavsett längd :-)

Svar: Min tar slut nu - tre veckor blev det bara! Men tre bra veckor :D <3
Ajli Müller

Kommentera här