Veckans lista: the number 21

 
| L Å N G S A M |
 
 
  ☽ Måndag i sommarstugan = läsning och Aperol mitt på dagen.
 
 
 ☽ Jag köpte äntligen en cykel, och inte vilken som helst: en Crossway Durango från Merida och ni förstår inte vilken glädje. Jag har äntligen en cykel med växlar, men inte bara växlar utan 24 växlar, äntligen en med handbroms, men inte bara det utan skivbromsar och stötdämpare!
 
☽ Jag har kommit mig för att olja in balkongmöblerna så att inte getingar får för sig att hämta byggmaterial hos mig!
 
 
Teatern Ett Dockhem 2 var väldigt bra och jag var glad att få gå på den med min syster och farmor. En av skådespelarna hade blivit sjuk samma morgon och man fann en ersättare i Gunilla Röör, som aldrig spelat den rollen eller sett scen och manus förrän 2 timmar innan ridå. Vilken stjärna!
 
☽ Jag träffade två kamrater från utbildningstiden, Evelina och Max, och utbrast i ett litet glädjetjut mitt på jobbet och blev generad och pratade alldeles för privat och ingående med någon jag inte träffat på 6, respektive 8 år. Men jag var glad, för jag räknade Evelina till en av mina riktigt goda vänner från studietiden! Återföreningar är roligt!
 
☽ Minette, en kollega och kompis, vikarierade för mig utan att tveka när jag blev sjuk i fredags. Jag är väldigt tacksam. Sjukdomen är inget woho, såklart, men att ha någon som ställer upp är så vänligt. 
 
 
 ☽ Jag pratade i över en timme med en gammal kollega från studie- och yrkesvägledarprogrammet. Hon som INTE har studieuppehåll är ju snart färdig med sin utbildning och jag är så glad att få ha kvar kontakt med Cajsa och prata mig hes om ALLT och INGET vid behov!
 
Jag har köpt en symaskin. Efter att i hundra år sökt efter min gamla Singer måste jag väl inse att den förmodligen är förlorad. Så jag skaffade mig en ny! Personer i allmänhet kanske inte behöver en symaskin, men JAG gör det. Jag BEHÖVER en symaskin! Äntligen har jag en!
 
Eftersom jag glömde publicera igår så blir det ju faktiskt den här veckan, och då ska jag jobba alla dagar utom tisdag. På jobbet ska jag helst köpa ett rött kostymset som jag hoppas har inkommit. Jag ska annars cykla en del och köpa tyg och resårband för att sy mig ett par byxor eller kjol eller något, med den där nya tjusiga symaskinen! Det blir en riktigt lugn och "tråkig" vecka eftersom jag jobbar så många dagar och då har arbetstid från 9:45-17:00 eller 13:00-20:15 vilket innebär att man inte hinner så vääääldigt mycket innan och efter. Läsa bok och sitta på balkongen tror jag!