Ajli Müller - Outdoor, snowboard, klättring, blogg - 5 saker ni kanske inte visste om mig

5 saker ni kanske inte visste om mig

Hallådär från en seg Ajli!
Nu ska vi djupdyka i mitt inre.
Hehehe, not. 
Nu ska vi skrapa lite på ytan.
 
Visste ni dessa fem grejer om mig? 
 
 
 
1. Jag ser minst en långfilm per dag, ofta fler och ofta samma film två gånger på samma dag.
Jag förstår att det här måste vara märkligt, men jag ”använder” film som andra använder musik: jag spelar en film medan jag sminkar mig, fikar, städar, pluggar, löser korsord och som sömnmedel. Och dessutom ser jag film som vanliga människor också. 
 
2. Min kändiscrush är och har alltid varit Gary Oldman. 
Men nu när han börjar ”dra ifrån” i ålder känner jag att jag måste byta till Aidan Gillen som är 10 år yngre men både låter som och liknar Gary Oldman. När jag fyller 35 får jag ge mig ut på jakt efter en ny oldman som är född -78 och sedan tillslut -88... 
 
3. Mina favvoprogram på TV är Time Team och Dr Phil. 
Men jag följer däremot inget program i serieformat och har väldigt svårt att slutföra serier på typ Netflix och vet inte hur många jag påbörjat och sett flera avsnitt av och sedan bara aldrig fortsatt... jag tror att det har att göra med att jag älskar filmcharmören filmers dramaturgi... serier funkar bara inte!
 
4. Jag får halsbränna av chips, rödvin, svart te och icke-tillagad vitlök.
Hehehe, rödvin och icke-tillagad vitlök slinker dock ner rätt så ofta ändå. Det är ju så gott att mixa ner vitlök i hummusen och vad är väl en tzatziki utan vitlök? Och så är jag gift med en sydamerikan. Jag vet inte om det är en myt att Sydamerika gärna vitlökar sin mat (yes, det är ett verb nu...) men min man gör åtminstone det! Så då får man dricka zantac efter...
 
5. Jag är kristen periodare.
Med periodare menar jag att jag har perioder då det riktigt kommer över mig: ber till Gud i Jesus namn och använder rosenkransen och skriver med församlingen och läser bibeln och skriver ner citat och hela fucking faderullan. Och sedan har jag perioder när jag typ inte orkar investera i någon större mening, tänker lite för logiskt eller har för mycket att göra - då är jag helt inställd på att bli maskäten när jag dör. Sedan går det över och jag börjar hängs med Jesus igen. Det har varit så sedan jag gick i åttan = 2003. Herregud. Vad gammal jag är.
 
Det är ju bara tramsig fakta, ytlig fakta. Men fakta icke desto mindre! Visste ni detta om mig?
|
#1 - Yasmine:

Visste inget av detta om dig! Tycker alltid det är lika spännande att få veta mer om människor! Kram

Svar: Ja visst är det kul :D Listformat gör det så enkelt också :D :D
Ajli Müller

#2 - Alice:

Vad roligt, hade ingen aning om detta! Jag är typ lite likadan med film och tv, haha, gillar att ha det på i bakgrunden medan jag gör annat!

Svar: Ja, åååh, tack och lov att det finns en till :D :D Just nu kollar jag på Tintin-filmen XD
Ajli Müller

#3 - Alice Lindström:

Älskar såna här typer av inlägg, roligt att få veta lite mer om dig!!

Svar: tack, så kul att höra :D
Ajli Müller

#4 - Ida:

Kul fakta :-) Satan va många filmer du måste sett haha! Jag har knappt sett nån. Vad är det för typ av filmer du gillar? Behöver tips :-)

Svar: Jag gillar mest katastroffilmer och Quentin Tarantino-filmer. Så Independence Day, Dante's Peak, Jurassic Park, The Day After Tomorrow, Kill Bill, Death Proof, The Hateful Eight, Pulp Fiction, I am Legend, Twister, The Impossible... Men så har jag två favoritfilmer som är mina favoritfilmer i hela världen och som ABSOLUT inte är i samma genre: Fried Green Tomatoes och Awakenings. Kan se dem om och om och om och om och om igen!
Ajli Müller

#5 - Carro:

så kul att läsa! älskar sånt här :D

Svar: vad kul att höra :D
Ajli Müller

#6 - Emma Engström:

Åh vad kul att veta mer om dig :D Är så sämst på att se på film. haha! Men det kan vara himla mysigt <3

Svar: jag älskar att se på film, ser en preciiiis nu ;)
Ajli Müller

Kommentera här