Ajli Müller - Outdoor, snowboard, klättring, blogg - Detta gör mig glad:

Detta gör mig glad:

Jag har varit vass och gnällig igen, så nu vänder jag på det och listar vad som gör mig glad. Genuint glad! Det finns massor och det är jag tacksam över. Det här får bli del ett! Man måste spara lite till nästa dipp.
 
 
Saker som gör mig genuint glad:
→ Att se första svanplogen på våren
→ Varma sommardagar
→ Att välja ur en riktigt bra salladsbar
→ Komplimanger om mitt utseende
→ Komplimanger om mina prestationer
→ Att hoppa från höga höjder
→ Att lösa korsord
→ Drinkar!
 
Omvänt är det fruktansvärt, såkart. Det känns nästan som att jag dör lite inuti när jag ser svanplogar om hösten... ni vet, när svanarna drar till sydliga breddgrader. När någon säger något negativt om mitt utseende eller min prestation vill jag sluta existera. Inget med vinter och höst lockar heller. Inte ens utförsåkning. Utförsåkning är endast ett plåster på hur illa vintern är här uppe.
 
Det motsatta dock, så mycket lycka! Det som står i listan är så förknippat med glädje att jag har ett litet fårleende när jag tänker på det ♥♥♥♥
|
#1 - birgitmaria:

Härlig lista! Jag tycker att sol ger glädje oavsett sommar eller vinter!

Svar: Sooool jaaaa!! Älskar sol!
Ajli Müller

#2 - Ida Jansson:

Do more of what makes you happy :-)

Svar: Hear hear!
Ajli Müller

#3 - Linnea Kinis:

Ja det är bra att lyfta det positiva också och inte alltid bara negativt. Kul att läsa igenom detta sen också :)

Svar: Jag blir inte bara glad av positiva grejer, men det är inte så kul att skriva om raseri dag ut och dag in heller ;)
Ajli Müller

#4 - Emma Engström:

Åh vilka härliga punkter att vara glad över, så bra att skriva ner det! Tycker själv att det är SÅ kul med korsord :D <3

Svar: Ja korsord är verkligen... jag har SÖKT efter ångestdämpande i form av målarböcker, ljudböcker, meditation etc. Korsord är det enda som funkar!
Ajli Müller

#5 - Sarah:

Varma sommardagar gör mej med sjukt glad :)

Svar: ja jag gnällde då INTE förra sommaren ;)
Ajli Müller

#6 - Mösstanten:

Min dotter tänker på tre saker varje morgon som hon är tacksam för. Jag har försökt göra det också, men jag glömmer bort det. Annars kan det nog vara en bra start på dagen.

#7 - Carro:

vilken härlig lista :D

Svar: ja lite glädje vill man ju ha :D
Ajli Müller

#8 - Matilda Berlin:

Jag ÄLSKAR verkligen hur du alltid ser saker som så många andra inte ser. Skulle själv aldrig ens komma på tanken att nämna varemig korsord eller att hoppa från höga höjder, utan hade nog istället kommit att tänka på dom där självklara (solen, god mat, vänner osv). Så tack för att du får mig att öppna ögonen lite extra för världen! Snälla fortsätt göra det!! KRAM finaste <3

Svar: Men jag ÄLSKAR verkligen att hoppa från höga höjder. Hade jag inte hatat döden så hade jag SÅÅÅÅÅ varit död i en hoppolycka vid det här laget! och jag ÄLSKAR korsord också, fattar inte grejen med folk som bläddrar förbi - är det inte därför man KÖPER tidningar!? Andra grejer finns ju redan online!?!?!
Ajli Müller

#9 - Yasmine:

Det brukar ju vara så att det motsatta till det som gör en glad gör en ledsen! Jag blir glad av att känna energi till att göra saker (varit trött det senaste så att jag har energi idag gör mig superduperlycklig!) Kram <3

Svar: Jag blir inte bara ledsen, jag blir förstööööörd.
Ajli Müller

#10 - Jennifer:

Ohja, varma sommardager CHECK på den! :D

Svar: verkligen :D Förra sommaren var ju GUUUULD på det sättet!
Ajli Müller

Kommentera här