Ajli Müller - Outdoor, snowboard, klättring, blogg - "Innan-dagen-börjar-listan"

"Innan-dagen-börjar-listan"

Har ni någon gång börjat dagen med att skjuta er i foten? Inte bokstavligen skjutit er i foten eller lagt krokben för er själva eller så, men liksom inlett dagen på ett sätt som gör att ni är redo för misslyckande redan innan dagen börjat? Jag har gjort det ett helt halvår. Jag slutade med det för ett nästan helt halvår sedan också, men innan dess var jag rätt hårt mot mig själv och livet om morgnarna. Om morgnarna. Innan jag ens hade gett mig en chans att lyckas i livet. Nu sätter vi igång såhär istället:
 
 
Innan dagen börjar...
 
... vad tror du att du kommer laga till middag?
Jag tror att jag kommer laga grilled cheese sandwich och jag tror att osten kommer bvara geggigt smält, tomaten kommer bli varm, den fondkokta skinkan kommer ge perfekt sälta och den blandade salladen bredvid kommer bidra med frisk krispighet. Det tror jag!
 
... vad kommer vara din största framgång?
Någon kommer säga att jag gör ett riktigt bra jobb. Kanske till och med använda exakt de orden! Jag kommer få beröm för min prestation.
 
... vad kommer du tänka mest på?
Måndagen, och hur den ska bidra till en fantastisk nästa vecka, samt vad jag ska fylla nästa vecka med för sysslor och mat och goa känslor!
 
... hur kommer du generellt känna dig?
Glad. Som alltid kommer jag generellt känna mig glad!
 
 
... vad kommer du stressa över?
Ingenting. Som alltid de senaste månaderna lever jag ett liv som är fritt från stress, och så även idag - jag har all tid i världen att göra allt i världen och vad det än är som halkar efter så löser sig det också! Ingenting stressar mig längre. 
 
... vem kommer du vilja ge en stor kram?
Sofia, min frisör! Varje gång jag går förbi en spegel och ser hur hon har RÄDDAT mitt hår från det helvete det var i tidigare så vill jag bara krama om henne!
 
... vad kommer du vara tacksam över?
Att jobba tillsammans med min glada chef, att vi bildar ett bra team och att vi har så bra kunder. Jag kommer även vara tacksam över att jag hade öppning den här söndagen och då får komma hem i tid till att hinna umgås med min man!
 
 
 
Go you! Go me!
 
Nu ska jag fixa håret, dricka en kaffetår och sedan rulla mot jobbet och en strålande söndag. Hoppas att också era, oavsett om ni är hemma och myser eller också knegar och kämpar, får en strålande avslutning på en strålande vecka!
|
#1 - Ida - foto & häst:

Riktigt bra inlägg!! :D Och så bra tänk!!

Svar: Thaaaank you :D
Ajli Müller

#2 - Celine:

Så glad jag blir att du är så stressfri! Där vill jag också vara!

Svar: Som student förstår jag att det är tufft att vara stressfri, men det kommer väl :D
Ajli Müller

#3 - Matilda Berlin:

Men alltså guuu vilken fantastisk lista!! ÄLSKAR både det faktum att du är stressfri, att du kommer vara glad och framför allt ditt hår! Det blev verkligen sjukt fint =) Kram hjärtat

Svar: Det blev faktiskt självuppfyllande profetia :D glad, stressfri, beröm etc etc etc Kram
Ajli Müller

#4 - Bunny Therése:

Är så förtjust i dina peppiga inlägg <3

Svar: Guuud så glad jag blir <3 verkliga livet tycks peppigheten vara jobbigare än deppighet, ”folk” tror att det är fejk
Ajli Müller

#5 - Emma Engström:

Ohja vad jag kan känna igen mig i det du skriver, visst har jag de dagarna ibland men försöker så gott som möjligt att undvika det :'D <3

Svar: Man kan inte alltid undvika det, såklart, men man gör sig nog ofta en björntjänst om man inleder med att oroa sig om man inte ens har fog för det! :)
Ajli Müller

#6 - Frida:

Vilken härlig lista! :D :D Och din grillade cheese sandwich låter väldigt god. Har sagt det till min pojkvän de senaste dagarna att vi måste skaffa en smörgåsgrill så jag kan göra varma mackor!

Svar: Vi gör det i stekpanna ^^
Ajli Müller

#7 - Alice Lindström:

Vilket peppande inlägg! blev så glad av det!

Svar: TACK så hemskt mycket :D Sprida glädje är great :D
Ajli Müller

#8 - ISA:

Julia - vilket GRYMT jobb du gjort idag!! Du var en stjärna i butiken, wow! Precis så kommer veckan fortsätta :D Gav det där positiv energi eller provocerade? hhaa

Svar: Jag bad ju om det, hade jag blivit provocerad hade jag fått skylla mig själv ;) med det sagt: thaaaank you, jag var faktiskt riktigt vass och du ger mig positiv energi <3
Ajli Müller

#9 - sayyeastofashion.blogg.se:

Härligt inlägg :)

Svar: Tack ska du ha :D
Ajli Müller

#10 - Linnea Kinis:

Lät som en god middag! Om det blev det :)

Svar: Det blev det, haha, var nära att hoppa över, men Erik blev så sugen på det!
Ajli Müller

#11 - Ida Jansson:

Underbart att alltid va glad och stressfri!! Min dröm typ. Inte lätt vid en depression men :/

Svar: Nej, jag förstår det, min man lider av depression så nog är det en kamp, åt helvete vilken kamp det är! Inlägget var kanske lite slarvigt skrivet för jag är ju less och arg och sådär - ständigt LYCKLIG dock! Lycklig och stressfri är mitt normaltillstånd, men kan ju tvärsura eller vara rentav desperat och ändå vara lycklig liksom. Som du förstår lider jag inte av depression själv.
Ajli Müller

#12 - Sarah:

Jag förstår att du vill ge din frisör en kram så bra som du blev i den frisyren :)

Svar: Ja, på de här bilderna är ju håret ofixat och ÄNDÅ trivs jag ;D
Ajli Müller

#13 - David och Bella:

Vad sjukt bra du passar i nya frisyren :D!! Och kloka tankar har du :)

Svar: Tack snälla ni, och dessutom är det bara direkt ur duschen på den här bilden, inte ens fixat! :D :D
Ajli Müller

#14 - Jennifer:

Jag är tacksam för att min mamma är här på besök denna veckan :D

Svar: vad kul :D
Ajli Müller

Kommentera här