Ajli Müller - Outdoor, snowboard, klättring, blogg - Jag har en bra känsla för veckan!

Jag har en bra känsla för veckan!

Jag ser så väldigt mycket fram emot den här veckan! Veckan började visserligen igår, men jag hann inte reflektera så mycket då. Men jag har en riktigt, riktigt bra känsla för veckan, trots att inte alls särskilt mycket är inplanerat. Kom an.
 
Tisdag: Jag har just ätit fruktsallad till frukost och tänker lösa korsord i solen på förmiddagen. Vid 13:00 ska jag på lunch med Erik på Rex där vi kommer serveras Boeuf bourguignon och rostad potatis samt helstekt broccoli med potatisstomp. Därefter tänkte jag gå på Stadium och köpa en cykel, cykla hem till Tomtebo och avrunda hemma.
 
Onsdag: Jag öppnar på jobbet på DEA Axelssons. Därefter blir det middag med Erik - picknick ute på gården om vädret tillåter - potentiellt med Subwaymacka. Yatzy och kvällste får avsluta dagen.
 
Torsdag: På förmiddagen ska jag läsa bok på balkongen och njuta av solen och annalkande majvärme (FINALLY!) för att sedan åka till jobbet, där jag stänger. Då slutar jag 20:15, så när jag kommer hem blir det i princip bara te, frukt och film innan det är dags att krypa ner.
 
Fredag: Jag öppnar på jobbet på DEA Axelssons och arbetar med bästa vännen Minette. Efter jobbet ska jag, om Yr-varslet stämmer, åka till sommarstugan för första gången i år! Där blir det go'middag om mamma och pappa är där. Annars en snack pot på verandan. Hela kvällen ute på verandan också, sedan frågesportsspel och filmtittande.
 
Lördag: Det är dags att fotografera till den nya designen då, nu när jag äntligen har klippt av mig håret och är redo att vara mig själv. I stugan, med mitt korta hår och åtminstone snäppet vårigare kläder (stugan ligger vid havet, så det är alltid lite blåsigt där, men man får väl härda om man ska vara modell ;)). Sedan stuglunk hela dagen och hela kvällen.
 
Söndag: Stuglunk hela förmiddagen, fotosession #2 och sedan hemåt för att umgås lite med Erik. Jag vet att det kanske är lite fräckt att dumpa honom hemma i stan och själv dra till stugan, men jag älskar stugan mer än han gör. Det är bara så. Väl hemma ska jag väl äta nudelsoppa och kramas med min lilla bock, samt skicka beställningen för ny design om bilderna från helgen blev bra. 
 
 
Hoppas att ni har kungliga planer för veckan och att ni också får en riktigt, riktigt bra en!
|
#1 - Celine:

Åh så spännande med ny design på g! Can't wait <3

Svar: Jag hoppas verkligen att det blir av :D
Ajli Müller

#2 - Yasmine:

Jag ser också fram emot din vecka för jag tycker det låter så mysigt med all gemenskap (spel, mat mm!). Och ska bli spännande att se alla bilder ni tar vid stugan! Kram

Svar: Ja, det har varit underbart :D
Ajli Müller

#3 - Alice Lindström:

Låter som att du har en händelserik vecka framför dig! Vad roligt att fota nya headerbilder!!

Svar: Ja, jag hoppas att de blir bra :D
Ajli Müller

#4 - Ida - foto & häst:

Verkar bli en händelserik vecka, så härligt! :D

Svar: ÅÅÅÅHJA, såååå härligt :D :D :D LÄNGTAR så himla mycket efter helgen dock!
Ajli Müller

#5 - Emma Engström:

Åh det låter som att du har en härlig vecka framför dig! Så spännande med fotograferingen på lördag också, hoppas verkligen att det kommer gå kanon (vilket jag tror!!) :D Kram

Svar: Jaaaa, ååååh, jag hoppas verkligen!! <3 <3 jag är så redo för lite sommarsnyggt här inne :) kram!
Ajli Müller

#6 - Ida:

Åh va mysigt att åka till stugan :-) Ska bli 18 grader här på fredag, hoppas ni får fint väder också :-) Blev såå sugen på fruktsallad förut men hade bara päron hemma och det skulle kännas trist med bara päron i en sallad ;-)

Svar: Igår hade vi 18 grader, men då jobbade jag till 20:15. Menååå, hoppas det blir så på lördag också :D
Ajli Müller

#7 - Linn:

Vilken fin vecka du har framför dig, lät ju sååå gott med en subwaymacka, var så längesen jag åt det! Kram

Svar: Det var jättetrevligt med subwaypicknick :D
Ajli Müller

#8 - Jasmine:

Låter som att du har en fin vecka att vänta. :)
Kram

Svar: Tack, det blev en dundervecka :D
Ajli Müller

#9 - Sandra:

Tack detsamma 😊

#10 - enna:

Tisdagen låter underbar, så kan förstå att resten av veckan också blir så :)

Svar: Ja, jag hoppas att helgen blir tiptop också :D
Ajli Müller

Kommentera här