Ajli Müller - Outdoor, snowboard, klättring, blogg - Jag ville klippa håret

Jag ville klippa håret

Jag skrev ett inlägg i affekt som vanligt, men här stod det förut om hur besviken jag var av både bemötande och hantverk från min (förra) frisör. Allt var så dåligt. 
 
Jag vill tacka alla som hunnit läsa för ert underbara stöd och flera riktigt välbehövliga reaktioner!
 
Men idag har jag varit till en ny frisör och jag kommer aldrig gå till en annan. Hon räddade verkligen min dag och mitt hår! Jag är så tacksam. 
 
Nästa inlägg som handlar om hår kommer handla om hur mycket jag ÄLSKAR min nya frisyr och frisör. 
 
Vill ni se redan nu: @ajlimuller på Instagram!
|
#1 - Jennifer:

Du ska alltid göra det DU vill gällande allt i DITT liv!

Svar: Jag har bokat en ny klipptid nu. Hoppas att de ska fixa till det :D
Ajli Müller

#2 - Madeleine Jonsson:

Men vad är det för inställning hos frisören?! Tillbaka till 1800-talets kvinnosyn typ :(

Svar: Idiot... men har bokat en ny tid till i morgon :D
Ajli Müller

#3 - Hanna Karlsson:

Vad tråkigt att hon inte gjorde som du ville. Klipp och se glad ut tänker jag istället för att ifrågasätta. Konstig frisör, nya favoriten kanske.... Eller inte. Folk ska ha så mycket åsikter jämt om allt. Låt folk göra som de vill och vara som de vill.

Svar: Jag tror att hon inte kan klippa kort frisyr och istället för att erkänna det och säga att jag tyvärr måste boka in dig med en kollega så försökte hon få mig att godta att hon lämnade det långt. Och hon klippte dåligt dessutom.
Ajli Müller

#4 - Matilda Berlin:

Nämen vänta nu! Hold your f*ick horeses!! Har du hennes adress eller?? För nu j*klar är jag på krigsstigen!!! How d' f*ck kan man säga såååååå????? GAAAAAAH! Nu riktigt kokar det inom mig! Alltså GAAAAAAH!!
Förlåt för alla svordomar, men det här är fan inte okej! Screw her!

Svar: Tack Matilda, såååå mycket tack. SCREW HER!!
Ajli Müller

#5 - Mirano:

Men herregud, jag hade då aldrig gått tillbaka dit om jag var du. >:(

Svar: Gud nej, aldrig mer.
Ajli Müller

#6 - Sara:

Alltså va? Jag hade gått därifrån. Vilket jävla sätt. ☹️ Som när min kompis syskonbarn (en tjej) ville klippa sig kort o frisören frågade vem som hade gett henne den märkliga idén. Hon var 7 bast o ville ha kort hår, gör bara ditt jobb liksom. 😬

Svar: Jag önskar att jag hade gått därifrån... försökte lite fint säga ifrån men till slut vågade jag inte säga något mer för tänkte att hon bara skulle förstöra mer då! Hjälp!
Ajli Müller

#7 - Bunny Therése:

Nä men fy sjutton, så får man väl inte säga? Hon får betalt för att klippa ditt hår, som du vill! Jag hade rest mig och gått :(

Svar: Jag önskar att jag hade gått, men som du såg blev jag mer än livligt fixad på den nya frisersalongen :D
Ajli Müller

#8 - Celine:

Men skicka hennes kontaktinformation åt mig så jag får ringa och skrika på henne!! Kvinnor ska inte ha kort hår ... ursäkta??? Vem är hon att bestämma det?

Svar: Tack du fina vän! Ska nu till en annan frisör om en timme. Såååå skönt!
Ajli Müller

#9 - Marie Karlsson:

Oh så snygg du vart i håret såg på insta, härligt att du hittat frisören som du trivs med nu istället för den andra märkliga människan. Samt jag är inne på att klippa mig lite kortare, jag har ju äntligen fått ut en längd, men det har tagit lite för mycket stryk av förra sommaren och att jag då dumma mig blekte dfet samtidigt att det är lite torrt och det trivs jag ej med. Men visst man kan hålla på med oljor och inpackningar och sådant tills håret är i hamn så jag vet verkligen itne hur jag ska göra

Svar: Blekning tror jag inte oljor kan fixa, däremot så kanske oljorna gör att man ”står ut” med det trasiga eftersom det känns smidigare? Jag har också ett väldigt sönderblekta hår, men nu klippte vi ju bort mycket av det och nästa gång eller gången efter det tror jag att jag kommer vara helt blekningsfri :)
Ajli Müller

Kommentera här