Vecka 20 genom luppen

 
| E F F E K T I V |
 
 
 🟋 Fantastisk veckoökning på jobbet med +58% mot föregående år! Det är så skönt, när alla våra grannbutiker tycks behöva läggas ner...
 
🟋 Vi har möblerat om på jobbet och gjort en stoooor rockad vad gäller avdelningarna med kläder. Jag har varit involverad i de allra flesta och blivit till och med riktigt nöjd med två av dem. 
 
🟋 Jag har fått beröm! Mina kollegor är jätteduktiga på att ge beröm också, så även när vi led som mest så passade de på att överösa med komplimanger. För det är jag väldigt tacksam.
 
🟋 På tisdagen gick jag på lunchdate med min man och åt fine dining, fast på lunchtid då, och drack ett dagsglas tillsammans. Så himla trevligt! Köpte dock inte en cykel, eftersom det tydligen inte finns en enda affär som säljer cyklar på stan. 
 
🟋 Jobbet i fredags bara rusade iväg. Jag och Åsa på förmiddagen - vi hjälptes åt men hade "huvudansvar" för varsin avdelning och gnolade tillsammans "Tula hem och tula vall". På eftermiddagen jobbade jag med Minette och har nog aldrig skrattat så mycket som när hon berättade för mig om första gången hon bar plisserad jumpsuit!
 
 
🟋 Jag har kommit ihåg att ha mobilen i fickan på jobbet så att iPhone Hälsa kan räkna mina steg. Mellan 11311 och 17605 på en arbetsdag har jag gått den här veckan. 
 
🟋 Stugan, stugan, stugan, stugan! Det är verkligen världens bästa plats. Sådan frid, sådan luft, sådant vatten. Allt är banne mig bättre vid havet!
 
🟋 Mat, sol, korsord, tandborstning i det fria, havsbrus, familjen, ledighet... ja, tack!
 
 
🟋 Jag har blivit Turfbiten och vill typ aldrig sluta gå och gå och gå! Och sno tillbaka mitt turf varje gång någon stjäl det! Men vi bor mitt i en väldigt vacker promenadsträcka, så det går mängder av människor där under ett dygn. Och flera av dem inkräktar!
 
 
 
Jag har en luftig vecka med många lediga dagar, så jag ämnar fortsätta med Turf, fortsätta åka till stranden över dagen och fortsätta gå längs sjöstråket. Dessutom har jag en teatervisning inbokad med farmor och Fanny. Förhoppningsvis är detta också veckan jag köper en cykel. Jag kommer avsluta med att jobba helg. 
|
#1 - Sarah:

Så kul att det har ökat med veckoförsäljningen på jobbet så att inte eran butik lägger ner :)

Svar: det kan den ju såklart göra ändå i det här klimatet, men man fick glädjande besked i alla fall!
Ajli Müller

#2 - Linnea Kinis:

Roligt inlägg att läsa om veckan :)

Svar: tack så mycket :D
Ajli Müller

#3 - Yasmine:

Så mycket underbart du har gjort i veckan! :D Kram

Svar: Ja, det känns som en riktigt rik vecka :D
Ajli Müller

#4 - Emma Engström:

Åh det låter verkligen som att du har haft en himla härlig vecka! Dock lite tråkigt att du inte fick tag i en cykel, men någon affär måste ju ha det :'D <3

Svar: Idag köpte jag en cykel :D äntligen!
Ajli Müller

#5 - Alice Lindström:

Vilka härliga Woho's!

Svar: OOOOJA :D
Ajli Müller

#6 - Ida - foto & häst:

Så härligt inlägg att läsa!! Underbart att den har varit effektiv :D

Svar: Taaaack så mycket :D
Ajli Müller

#7 - Sara Ekman:

Så mycket härligt <3

Svar: ja, det blev en bra vecka :D
Ajli Müller

Kommentera här