Veckans lista: the number 21

 
| L Å N G S A M |
 
 
  ☽ Måndag i sommarstugan = läsning och Aperol mitt på dagen.
 
 
 ☽ Jag köpte äntligen en cykel, och inte vilken som helst: en Crossway Durango från Merida och ni förstår inte vilken glädje. Jag har äntligen en cykel med växlar, men inte bara växlar utan 24 växlar, äntligen en med handbroms, men inte bara det utan skivbromsar och stötdämpare!
 
☽ Jag har kommit mig för att olja in balkongmöblerna så att inte getingar får för sig att hämta byggmaterial hos mig!
 
 
Teatern Ett Dockhem 2 var väldigt bra och jag var glad att få gå på den med min syster och farmor. En av skådespelarna hade blivit sjuk samma morgon och man fann en ersättare i Gunilla Röör, som aldrig spelat den rollen eller sett scen och manus förrän 2 timmar innan ridå. Vilken stjärna!
 
☽ Jag träffade två kamrater från utbildningstiden, Evelina och Max, och utbrast i ett litet glädjetjut mitt på jobbet och blev generad och pratade alldeles för privat och ingående med någon jag inte träffat på 6, respektive 8 år. Men jag var glad, för jag räknade Evelina till en av mina riktigt goda vänner från studietiden! Återföreningar är roligt!
 
☽ Minette, en kollega och kompis, vikarierade för mig utan att tveka när jag blev sjuk i fredags. Jag är väldigt tacksam. Sjukdomen är inget woho, såklart, men att ha någon som ställer upp är så vänligt. 
 
 
 ☽ Jag pratade i över en timme med en gammal kollega från studie- och yrkesvägledarprogrammet. Hon som INTE har studieuppehåll är ju snart färdig med sin utbildning och jag är så glad att få ha kvar kontakt med Cajsa och prata mig hes om ALLT och INGET vid behov!
 
Jag har köpt en symaskin. Efter att i hundra år sökt efter min gamla Singer måste jag väl inse att den förmodligen är förlorad. Så jag skaffade mig en ny! Personer i allmänhet kanske inte behöver en symaskin, men JAG gör det. Jag BEHÖVER en symaskin! Äntligen har jag en!
 
Eftersom jag glömde publicera igår så blir det ju faktiskt den här veckan, och då ska jag jobba alla dagar utom tisdag. På jobbet ska jag helst köpa ett rött kostymset som jag hoppas har inkommit. Jag ska annars cykla en del och köpa tyg och resårband för att sy mig ett par byxor eller kjol eller något, med den där nya tjusiga symaskinen! Det blir en riktigt lugn och "tråkig" vecka eftersom jag jobbar så många dagar och då har arbetstid från 9:45-17:00 eller 13:00-20:15 vilket innebär att man inte hinner så vääääldigt mycket innan och efter. Läsa bok och sitta på balkongen tror jag!
 
|
#1 - Frida:

Perfekt ju, alla små saker man bidrar med för miljön räknas :)
Kul lista! Jag måste också komma igång med veckolistor. Tycker att de är både roliga att läsa och att göra.

Härligt med kollegor som ställer upp. Men har ju varit på arbetsplatser i sina yngre dagar där absolut ingen har ställt upp när man frågat, trots att man själv gjort det flera gånger :P Och kul med symaskinen! Ska bli spännande att se vad du ska tillverka med hjälp av den :D

#2 - Johanna Utterberg:

Åh vilken fin vecka du haft (förutom sjuk då). :D Och kul med ny symaskin, hoppas nya veckan blir härlig trots mycket jobb!

#3 - Anna Maja - Littermentärt:

Alla behöver väl en symaskin! Yey för det! Jag har en gammal jag ärvt efter min mormor som är otroligt bra även om den inte har så mycket finesser. Sydde babynest till bebisen när jag var gravid och insåg då hur mycket jag saknar att sy.

#4 - Yasmine:

Så roligt med både cykel och symaskin :D Kramar

#5 - Marie:

Skönt då det fungerar med vikarie och olja in möbler blir ju så mycket fräschare

#6 - Sarah:

Så mysigt att vara i sommarstugan :) Det är härligt att läsa en bra bok ute med :)

#7 - birgitmaria:

Vilken skön vecka du har haft!
Vi kanske ses i helgen, jag ska "vakta" min dotter som ska på yran... så jag kanske tar en tur till avion oxå :-)

#8 - Alice:

Så nice med både ny cykel och symaskin! ^^ Riktigt snällt också av dina kollega att vikariera för dig!

#9 - Emma Engström:

Åhh alltså en cykel skulle jag verkligen vilja ha jag också! Så bra att ha ju :D <3

#10 - GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

Åh, aperol! Älska! 😍

#11 - Matilda Berlin:

Hallå!! Saknar dig här inne igen! Tycker det har gått alldeles för länge nu! Tacka insta att du finns där i alla fall ;) KRAM finaste <3

Svar: Jag tappade sugen lite :) tillbaka på deltid nu i alla fall ;)
Ajli Müller

Kommentera här