Den tredje höstlistan:

Hur kände du inför hösten 2019?
I september kände jag ganska ”whatever”. Jag skrev höstlistor och klädde mig i höstfärger, men tyckte att folk (och FRAMFÖR ALLT oss bloggare) gnällde så mycket om att sommaren var över när det ju typ var strålande sol och gröna löv. Ack, ej längre... nu känner jag bara: snälla, snälla höst. Ta slut!

Har du några höstmål?
En massa härliga hemliga, som personer alltid har. Och jag slutade röka 3 september, så har redan hållit ett av målen! Men förutom det... skulle gärna vilja skriva en bok och jobba lite fäter dagar.

Vad är dina planer? 
Förutom det vanliga jobba, sova, äta: sitta på fik och dricka te, ha spelkväll eller fest, gå på promenader, klättra, sola/ljusterapia och kanske... gå ut på någon trevlig krog!


Snyggaste höstaccessoaren?
Fjällrävenryggsäck och stora stickade halsdukar!


Vad är värst, kylan eller mörkret?
Mörkret! Lätt! Jag tycker på allvar att alla som skulle välja kylan som värre än mörkret är sjuka i huvudet. Och onödigt gnälliga. Mörkret blir man sjuk av och kan inte kontrollera. Kylan kan man hålla sig inne från eller klä sig för.


Godaste höstmaten?
All mat är god mat. Just nu är jag väldigt sugen på mormors palt. Men soppor och grytor och sånt' är alltid höjdare fortfarande. 

 

En utflykt du vill göra i höst?
Nu börjar det bli kallt just så pass att jag drar mig från utflykter, men Nydaladjön tar jag alltid gladeligen en tur till. Men jag vill ha brasa då!

En bok du vill läsa?
Bibeln.

Något du ser fram emot extra just nu?
22 december  = midvintersolståndet = det blir ljusare och ljusare igen!
Vecka 11 = jag åker till Alperna!
7/1 = snowboardpremiär i Umeå!
Våren längtar jag väldigt mycket till.
Sommaren längtar jag också till.
20 november fyller jag 30 år, fast ska inte göra något särskilt.
 
|
#1 - Sara Ekman:

Grymt att du slutat röka! :D Och så kul med Alperna <3

#2 - Bunny Therése:

Listor! Snor den i vanlig ordning, hoho!

#3 - birgitmaria:

Jag gillar ju alla årstider och här har ju vintern kommit!
Hösten är ju som bäst när den är färgglad, inte när det bara är tråkväder.
Håller med dig, mörkret är värre. Kylan gillar jag.
En bok vill jag oxå skriva... när jag blir pensionär kanske *fniss*. Har du nån idé vad den ska handla om? Jag har ingen... eller det växlar. Kanske en påhittad självbiografi... hmmm...
Jag få planer i november; träna, pussla, fira minstingen som fyller 15, kanske läsa lite mer... dricka te på din lät ju alldeles utmärkt!
Ha en fortsatt skön söndagkväll :-)

#4 - Hanna Karlsson:

Vilken härlig lista att läsa. Visste inte att det börjar vända redan 22 december. Peppande att tänka på faktiskt! Så gott med grytor ju. Det vill jag äta någon dag i veckan. Jag tycker också att mörkret är värst.

#5 - Junitjej:

Jag älskar sådana här listor!!

Kommentera här