Du kan inte vara ansvarsfull idag om du inte tar ansvar för det du gjorde igår

 
När jag lagade mat igår lade Erik på ”Du är det varmaste jag har” och så dansade vi tätt intill varandra i köket medan buljongen kokade och löken karamelliserade. Det bådade gott för kvällen, mer romantiskt än så blir det väl knappt!
 
 
 
Efter maten spelade vi både Simon & Garfunkel och Tracy Chapman. Med tända ljus, Netflix-brasan birchwood edition medan vi drack kamomillte och lät kvällen bli sen. 
 
 
 
Allting är helt vanliga göromål, men eftersom det var en helt vanlig tisdagkväll kändes det med ens lyxigt. Jag är egentligen ledig på tisdagar och min man har inga kvällsaktiviteter, men tre veckor i rad har jag fått hoppa in och det känns som att vi förlorat vår återhämtning. Nu, så!
 
 
Idag jobbar jag öppning, men när jag kommer hem är min man redan hos sin psykolog. Det pusslas, och därför är jag väldigt tacksam över att få loss den här tisdagen, gårdagens tisdag. Äta latmat med karamelliserad lök, lyssna på musik ihop, städa undan ihop... det är så man kan få det att låta riktigt SPECIELLT, i själva verket är det tiden som är det speciella. Tre timmar i rad som båda är hemma och närvarande samtidigt.
 
Det är så man kan svimma.
|
#1 - Louise:

Men vad fint sagt av honom! Riktigt mysiga bilder! :)

Svar: Det var Lill Lindfors som sa det ;)
Ajli Müller

#2 - Sara:

Så himla mysigt! :D

Svar: Purr purr purr!
Ajli Müller

#3 - Elin Jolanda :

Så fin text, låter verkligen som en kväll av bästa sort <3

Svar: Du är rarast! <3
Ajli Müller

#4 - Lisa:

Vad mysigt det låter :) Riktigt romantiskt :)

#5 - Emma Engström:

Åhh myspys med tända ljus, finns det ens något bättre än det?! Tycker det låter som att ni har det mysigt tillsammans <3 KRAM

#6 - Tina:

Men så gullig , man blir ju så glad när killarna säger något fint! Så mysig dag ni verkar ha haft 😍😍fina bilder!

#7 - madabouttea.se:

Låter ju hur mysigt som helst!

Kommentera här