Fem stycken femmor #2

Fem saker som som jag upplever som tråkigt: Att se på när andra spelar TV-spel, att tvätta kläder, att gå med återvinningen/soporna, att vänta på flyget när man ska hem och actionfilmer.

Låt mig nämna fem rädslor jag har: Att bli sjuk, getingar, bananflugor, tandläkaren och främmande män på mörka vägar.

 

Fem saker som jag är stolt över: Min blogg, mina examen, att jag vågade flytta till Jokkmokk för jobbet och kärleken, att jag har slutat röka och att jag tog jobb som golvvårdare när jag fick utmattningssyndrom. 

Fem pålägg jag helst har på mackan: Munkens Delikata, Bregott Havssalt, Gurka, Philadelphiaost, pepparrotsost. Inte alla samtidigt, givetvis. 

Fem grejer som jag inte kan som jag vill lära mig: Åka slalomskidor, löpning (nu när jag är rökfri), ett främmande språk, att spela trummor och att stå på händer. 

 
|
#1 - Anna Maja - Littermentärt:

Så kul med sånt här för att lära känna dig bättre. Jag är också sjukt rädd för getingar! Och skulle någon gång i mitt liv få en period när jag känner att jag orkar springa en längre sträcka (dvs mer än 3 km) och tycker att det är så där härligt som alla löpare tycker att det är..

#2 - Sara:

Älskar sånna här inlägg! :D Ska kopiera nån dag.

#3 - Bunny Therése:

Vill också kunna stå på händer! Är livrädd! Vill inte vara det :O

Svar: Jag är så rädd också!!
Ajli Müller

#4 - birgitmaria:

Jag håller med om alla dina tråkiga saker utom det där med actionfilmer!! (har du hört talas om Arnold, Sly, Van Damme, Bruce Willis...mfl?)
Gillar inte främmande män på mörka gator, jag är oxå stolt över min blogg (fastän den är liten, men den är min!), att flytta till Jokkmokk kräver mod (skratt) och så önskar jag också att jag kunde stå på händerna.... (när jag blir pensionär, då!)

Svar: Trycker på Snoozknappen hellre än att se action ;D min blogg är också liten ska du veta! Är himla stolt över den i alla fall :D
Ajli Müller

Kommentera här