Fem stycken femmor #3

Fem mål jag har just nu: Att spara pengar, bli mer ödmjuk, gå ner i spagat, att avfölja människor som gör mig arg/ provocerad/ känner mig dålig av och att tydligt separera jobb från fritid!
 

Mina fem starkaste positiva egenskaper enligt mig själv: Effektiv, modig, genuin, social och energisk.

 

Fem talanger jag saknar: Jag kan inte dölja vad jag känner, klarar inte av att umgås med små barn, spela Super Mario World (jag dör på de mest ologiska av ställen), jag kan inte spela några instrument och att baka.

 

Om jag skulle få fem materiella önskningar: En bostad, en iWatch, ett digitalt trumset, skidglasögon med spegelglas och en TV.

 

5 ställen jag bott på: Jag växte upp i ett radhus på Mariehem. Jag flyttade hemifrån till en studentkorridor på Ålidhem. Sedan flyttade jag ihop med min numera man på lite olika adresser på Ålidhem, Vi flyttade tillsammans till Jokkmokk och bodde i gamla posthuset. Sedan, efter mycket kamp och slit och gnäll, hamnade vi här på Tomtebo, Sagovägen, Evendim. Hemlivet har aldrig varit bättre.

|
#1 - Jessica Högberg:

Fem fina femmor, dags att lära sej spela!

#2 - Bea:

Gud, jag kan inte heller umgås med småbarn. Gjorde praktik på ett dagis när jag var typ fjorton och en liten, skitstörig kille sa att han skulle spotta på mig. Jag hotade med att spöa honom om han gjorde det... Inte något jag är stolt över nu men jag fick fan panik, klarar inte av småbarn 🙈

Svar: Hahaha igenkänningen är total 😂
Ajli Müller

Kommentera här