Julia Müller-Sandvik

Lättsam, ohämmad vardag

Folk som läser och följer ”på riktigt” har säkert märkt att det enda som hänt här inne senaste tiden har varit tidsinställt och ärligt talat inte så peppigt. Jag är inne i en konstig period där jag ”skapar” problem som inte ens finns. Inte med flit, men det är väldigt svårt att förklara utan att låta lite sjuk i huvudet. Så jag hoppar över det och skriver lättsamt och ohämmat framöver istället. 
 
Idag ska jag jobba till 20:15 och det har blivit ganska mycket jobb ett tag. De senaste tre veckorna har jag behövt vikariera minst en gång per vecka, och med lite otur har det dessutom velat sig så illa att jag inte har kunnat träffa min familj på typ hundra år och inte orkat träffa mina vänner och inte varit ordentligt vaken på... hela oktober!
 
Nu är det en ny vecka, och jag har inte ett enda vik inplanerat. Istället har jag farmor på torsdag, kompis på fredag och äääääntligen min familj på lördag. Ni ska bara se sms:en där jag och mamma försöker bestämma datum. Det är KAOS. När jag kan, kan inte dom. Och när dom kan, kan inte jag. Vi har inte ens kunnat spika en kväll att fira att jag ska fylla 30.
 
 
Det är snö och sol utanför mitt fönster. Jag nynnade ”Hej, mitt vinterland” förnöjsamt i morse. Så jag tror att det kommer hända grejer nu. Ljus och ljusning!
Sara

Sådär är det alltid när jag o mina kompisar ska bestämma ett datum... Liksom, jaha, ses om tre månader då... :(

Svar: Jag är så lost att jag knappt vet om jag har kompisar längre, men att tappa min familj - det fan finner jag mig inte i! 🙈
Ajli Müller


blogg: http://helgur.blogg.se
Bunny Therése

Åh, hoppas du hinner pausa lite denna veckan!

Svar: Det ska jag! Redan har jag vilat minst dubbelt så mycket som resten av månaden och det är TISDAG! 🌲
Ajli Müller


blogg: http://bunnydrugz.blogg.se/

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0