Vecka 39 i sammanfattning

Måndag: 
 
 
På dagen gjorde jag inte så mycket, men på eftermiddagen åt jag middag med Erik på Bastard Burgers. Jag följde sedan med honom till bågskyttet på Gammlia. Jag åkte en sväng hem till mamma och blev lite omhändertagen och avslutade kvällen med en kopp te. 
 
Tisdag:
 
 
På tisdagen började jag på gymmet och i solterapin. Därefter åkte jag på Myrorna där jag köpte röda brallor, rutig skjorta och en Hajen-tisha. Jag köpte frukost på Coop och åt den hos min vän Emil. På kvällen åkte jag på Harrys och åt middag: kalvköttbullar med potatismos, gräddsås och rårörda lingon. Dessutom en vegansk citroncheesecake till efterrätt.
 
Onsdag:
 
 
På onsdagen vankades det Fashion Week på Avion Shopping, som är köpcentret där DEA Axelssons ligger. Jag och Minette provade kläder, handlade karra och kaka och bryggde kaffe åt alla som handlade hos oss. Just innan stängning kom min storasyster och gjorde hela min kväll. Jag fick berätta om ett litet trauma och fick kramas och surra. Hon är så bra!
 
Torsdag:
 
Torsdagen gjordes inte så värst mycket, men jag träffade en barndomskompis och handlade och promenerade vid ICA Maxi, mina gamla områden.
 
 
Och så kokade jag en massa Grön Currykyckling med ramennudlar. Fem matlådor och middag intagen. Nu får det vara nog av de där microrätterna Thai Cube, trots att de ju är så goda. Och OBS! Min curry blev alldeles för okryddig i smaken, trots att jag försökte brassa på!
 
Fredag:
 
 
Gofredag: jag jobbade på bästa DEA Axelssons och hade en strålande dag, då jag fick öppna istället för att stänga och därmed hade en massa tid att se på dumburken och dricka Pommac på kvällen. På dumburken ser ni Death Proof och på de andra bilderna våra nya tygpåsar.
 
Lördag:
 
 
På lördag jobbade jag igen, men min chef "arbetsbefriade mig" i en timme för att gå ner till Växtväggen för att lyssna på Sigrid Bernsons trendtalk och se på när mina kollegor Minette från DEA Axelssons och Hanna från Flash gick modevisning. Wow, så kul, så modigt! 
 
Och idag, söndag, har jag mest jobbat och ätit. That's it!