Allting blir till lantliv

Min lediga kväll: jag åkte direkt från jobbet ut till stugan, började välsminkad och stilig men blev långsamt mer och mer "stugig". Det är som att vara på Norrbyskär. Först planerar man sina kläder och sedan blir man snabbt en Ö-bo och lantis och bekvämlighet kommer först.
 
 
Pappa, mamma, storasyster och hund var samtliga i stugan. Det bjöds på plockbuffé med pestopizza, caprese, köttfärspaj, vitlöksbröd, hummus, salami, oliver, vitlökar, grönsaker och frukt. Pappa bjöd på en rosé wine spritzer och på kvällen spelade vi hysteriska omgångar Heads up och Med andra ord Expert med en Irish Coffee i handen. 
 
Det är något visst med stugan, även på hösten. Det blir liksom en helt ny... stämning. En helt ny... inte nödvändigtvis gosighet, men allt är så nära. Jo, det är gosigt, men all världens besvär finns ju kvar och försvinner inte magiskt för att man kommer dit, så det är ju ingen utopi. Det är där jag mår som allra bäst, och när jag mår som allra sämst vill jag fortfarande hellre göra det DÄR än någon annanstans.
 
Jag hoppas alla ska hitta en sådan plats.
|
#1 - Celine:

Men nu saknar jag ju stugan så mycket så att det gör ont </3

Svar: Ja jag förstår det, för jag saknar också... redan!! Jag är inte redo att släppa sommarstugan liksom!!
Ajli Müller

#2 - Malin:

Hihi, men finns ju inget mysigare än att vara "stugig"!! Kram ❤️

Svar: Nej, jag håller verkligen med stugig är BÄST!
Ajli Müller

#3 - Anna Maja - Littermentärt:

Så himla mysigt!

Svar: Det har verkligen sina sidor :D
Ajli Müller

#4 - Bunny Therése:

Så härligt att ha så nära till ett sånt lugn!

Svar: Ja, verkligen, tack och lov att mamma och pappa är så frikostiga med stugan :) <3
Ajli Müller

#5 - Alice Lindström:

Men åååååhhhhh vad myyyys!!!

sv: absolut har jag möjlighet att göra en ny design. Du vet hur det funkar, länk till designsidan med mejl mm finns i min meny.

Är du säker att det är du som snurrat bort din header? Ibland har nämligen sidan jag laddar upp headers på en tendens att strula. Vill du att jag ska mejla dig din nuvarande header så den kan läggas in på nytt, hojta!

Svar: ÅÅÅH JA, det var såååå mysigt! Ska vänta en bit in i hösten och fota höstiga bilder :D
Ajli Müller

Kommentera här