But, um...

Hur ofta kan man skriva i bloggen? För jag känner typ varje dag att jag vill skriva "dagboksinlägg" á la "idag känner jag mig riktigt energisk och det har jag gjort hela dagen. På jobbet klädde jag om fjorton skyltdockor och packade ner REA:n i kartonger, som ska skeppas till Klarabergsgatan". 
 
Alltså, förstår ni, ouppstyrda vardagspratsinlägg om mitt liv och hur jag känner för saker jag gör. Men så hindrar jag mig för att det känns som att det är så alldagligt och som att det postas så himla ofta och att jag måste ha "uppstyrda inlägg" med "genomtänkta bilder". Fast varför?
 
Så är väl fallet när man driver en blogg som genererar pengar. När man jobbar som influencer. Men jag, jag har blogg som en hobby så EGENTLIGEN kan jag göra precis som jag vill. Visst? Så svaret på den där inledande frågan "Hur ofta kan man skriva i bloggen?" bör ju vara "Hur ofta jag än känner för, duh!"
 
Ja, jag tror att ni har en hel del triviala inlägg att de fram emot. Kanske inlägg om hur jag haft skavsår på ovansidan av stortån, hur jag ville laga potatishalvor i ugn men spiskumminen var slut så jag tappade helt orken, hur jag inte orkar plocka ur diskmaskinen men orkar cykla ett varv runt sjön... ja, allt sån't. 
 
 
Välkomen till ett inte särskilt glamoröst liv!
|
#1 - Anette:

Jag har också funderat på det här. När jag var ledig och bodde i Bangkok hade jag all tid i världen och massor att förmedla. Ändå bar det emot att skriva varje dag (som jag fick uppmaningar om). Det måste kännas rätt när man skriver, varje dag eller då och då, du bestämmer.

Svar: Jag skriver nog nästan varje dag, men skulle LÄTT kunna skriva mer än så :D
Ajli Müller

#2 - Sara:

Gillar ju helt klart vardagsinlägg mest, över uppstyrda inlägg. :) Har läst ifatt alla svar på kommentarer jag har fått av dig nu, vet inte varför man inte får en avisering om sånna längre som med nya kommentarer? Måste nästan fråga supporten...

Svar: Nej, jag får inte heller sådana aviseringar längre :D ÅÅÅH, bäst, för här är det vardag så det skriker om det ;D
Ajli Müller

#3 - Alice Lindström:

Men ja!! Älskar svaret "hur ofta jag känner för, duh?"

Svar: åh, det var som en uppenbarelse ;D Helt plötsligt kände jag att okej, bara att blasta på!
Ajli Müller

#4 - Bunny Therése:

Tycker om att läsa både uppstyrda inlägg och inlägg där tankarna bara vimlar fritt :D

Svar: vilken tur, för nu kommer de komma ;D
Ajli Müller

#5 - Carro:

Åh, jobbar du i butik nu? Trivs du? :)

Svar: Jag har jobbat i den butiken sedan maj 2018 :) Trivs jättebra :D
Ajli Müller

#6 - Anna Maja - Littermentärt:

Bara kör på! Många gånger är de dessa vardagliga inlägg som jag uppskattar mest. För att när det handlar om någon annan ter sig även de mest gråa dagarna lite rosenskimrande i mina ögon.

Svar: Menåå, jag håller med, när jag läser om andras liv är de triviala lika spännande typ! Jag får tänka så ;D
Ajli Müller

#7 - Anita S :

Så söt kopp!! :)

Svar: Mamma sa att jag var som Lilla My XD
Ajli Müller

#8 - Fia:

Det är små vardagsbetraktelser som är roligast att läsa!

Svar: jag håller med när det gäller andra, så fattar inte varför jag själv hållt tillbaka :D
Ajli Müller

Kommentera här