Espresso house @ Avion Shopping

Ja, jag jobbar på ett köpcenter som heter Avion Shopping. "Let's go to the mall, today". Trots att jag har arbetat där i över ett år är det först den här hösten jag har börjat gå ut på lunch. Här om veckan blev på det på Espresso house och jag köpte en smoothie, en croissant med ost och kalkon samt en kopp bryggkaffe.

 
Smoothien var himla god och mer som en dricka än som en "frukostsmoothie", men det är nog för att den mest innehöll äppeljuice visserligen. Croissanten var supersmarrig och de värmde den en stund i ugnen åt mig, vilket jag inte visste. Yum!
 
 
Bryggkaffet dock... för att vara ett café som till och med har kaffe i namnet trodde jag mer om dem, men det var så himla garvsyrat att jag undrar när de bryggde det ens. Jag åt ändå lunch vid 13:30, om inte det är en tid för nybryggt kaffe så vad är? 
 
Jag kommer absolut gå till Espresso house igen, men kanske tar jag en kaffedrink eller något annat mer speciellt den gången. Vem vet!
|
#1 - Jessica Högberg:

Ha ha, eller bara säga att du vill ha nybryggt?? ;)

Svar: Äsch, man vill ju inte vara besvärlig!
Ajli Müller

#2 - Emma Engström:

Jag tycker verkligen att Espresso House skriker lyx om det gäller lunch, haha! Har aldrig varit där just på lunch men när man ser andra som är det verkar det ju himla mysigt :D Croissant verkar inte tokigt heller <3

#3 - enna:

Så gott!!

#4 - Emma :

Jag har inte lärt mig dricka kaffe än. Tycker smakar beskt så in i, haha! Klarar inte avsmaken men gillar doften!

#5 - Hemma Hos Felicia:

jag gillar deras cappucchino, den och deras falafelsallad är god! :)

#6 - Jasmine:

Espresso House tycker jag om! Jag kan dock uppleva att kvalitén varierar...

Svar: Tack för din varma kommentar – uppskattas! <3

Kram

#7 - Jessica Högberg:

Nä, visst ja... eller?? Haha

Kommentera här