Julia Müller-Sandvik

Måndagsmiddag @ Bastard Burgers

Igår ville det sig inte bättre än att jag åt middag med Erik på Bastard Burgers. Sådär bara. Han skulle få skjuts till bågskyttet, men vi råkade ha två timmar att döda däremellan. Enter the Bastard Burgers!

 
Jag valde Umami Tryffel London med vanliga pommes, bonaqua och jalapeño/honungsdip. Erik slog till på månadens signatur vilket var en burgare med morötter, rödbetor, gulbetor och Västerbottensost. Vilket låter märkligt men var svingott! Jag tycker min var godare dock.
 
 
Jag är inte egentligen så värst förtjust i hamburgare. Erik köper det lite då och då på restaurang och jag tycker att de alltid bara ser hårda, små, tråkiga, torra ut. Även på pub! Men Bastard Burgers hade riktigt festliga hamburgare som man typ gjorde "slurpljud" av att äta för att de var så bra. Och burgaren var samma storlek som brödet och inte flera centimeter mindre! 
 
All in all: I am happy. As burgers go i alla fall!
Carro

ahh, så gott!

Svar: Supersmarrigt faktiskt :D
Ajli Müller


blogg: http://carro93.se/
Jessica Högberg

Jag kan uppskatta en bra burgare, äter också då och då på restaurang men håller med: oftast är dom torra och tråkiga med alldeles för mycket bröd...
Får gå på Bastard hör jag!

Svar: Ja testa! Min pappa tycker de är överskattade, men det är nog för att han anser att ”burgare är burgare” ;) torra är de då INTE och våra hade burgaren lika stor som brödet 👍 :)
Ajli Müller


blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
Sara Ekman

Smarrigt :D

Svar: Mmmm! 😋
Ajli Müller


blogg: http://aamaziing.se/
Emma

Alla tycks älska BB men näe.. Är bara dyrt, prentiöst och mediokert som bäst 😐 ..Går att göra betydligt godare burgare själv och helst på kolgrillen! 😎

Svar: Det var tråkigt att höra. Grattis till dina kolgrillsskills though
Ajli Müller


Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0