Önskeinlägg och fem saker ni kanske inte visste om mig:

Har någon några önskeinlägg som ni vill att jag ska skriva? Det vore väldigt kul om ni i så fall ville dela med er av det, då jag känner en oerhörd skrivlust just nu. Min dagbok är så oerhört klottrig och fullsmockad med pyttesmå bokstäver och teckningar. Jag känner att det inte räcker.

Jag tänkte börja med att skriva ett inlägg som jag tycker om att läsa hos andra (så det blir mitt önskeinlägg till alla er som just nu läser den här meningen!): fem saker ni kanske inte visste om mig.
 
1. Jag köper endast choklad när jag har ägglossning, jag har endast ägglossning typ två-tre gånger per år och jag förvarar chokladen i kylskåpet.
 
2. När jag var liten var jag allergisk mot gul paprika och endast gul. Nu senaste halvåret har jag plötsligt blivit allergisk mot ALL paprika, även tillagad. Bye bye tacosås och fajitas. Andra saker jag inte tål är kiwi, färsk svamp, pistaschnötter, icke-rostade hasselnötter, paranötter, pälsdjur och maskrosor.
 
3. Jag äter allt och gillar nästan all mat, men senaste året har jag haft någon märklig grej för mig med pasta: jag gillar inte penne och fussili, men alla andra pastaformer går utmärkt. Till och med snabbmakaroner.
 
4. Jag gillar inte efterrätt särskilt mycket. Bjuds det så äter jag väl, men jag skulle aldrig beställa själv, eftersom jag vet att jag gillar en glasspinne, avec eller vanligt bryggkaffe bättre. Så då tar jag det! Jag ska dock "öva" på fikapunkten nu framöver, eftersom det ser så mysigt ut. 
 
5. Jag har alltid trott att jag har känslorna på utsidan, är alldeles särskilt känslig och sådär. Men efter att ha levt med mig själv i snart 30 år inser jag att jag inte har ett stort behov av beröring och inte är särskilt känslosam. Jag har insett att jag inte gråter särskilt mycket, inte tar på mig andras känslor och att jag helst inte kramas eller gosas med folk. 
 
 
Kom ihåg att önska inlägg om ni har någon idé åt mig!
|
#1 - Linnea:

Kul att få veta fem saker! Jag förvarar också choklad i kylen, så gott :)

Svar: Åh, vad bra du är, heja heja :D
Ajli Müller

#2 - Emma Engström:

Åh tycker verkligen det är så kul med såna här inlägg! Haha snabbmakaroner är inte alls min grej :'D <3

Svar: det är nog ingens föredragna grej ;)
Ajli Müller

#3 - Netti Starby:

Jag är inte heller så mycket för efterrätter! :-D Kramis

Svar: nä, salt före sött! :)
Ajli Müller

#4 - Anna Maja - Littermentärt:

Choklad hör bara hemma i kylskåpet så det är bra! ;) Jag köper choklad lite oftare än du, kanske varannan månad eller så (tror inte det sammanfaller med min ägglossning heller för den har jag varje månad) men när jag gör det åker den direkt in i kylen! Finns inget bättre än att äta en riktigt hård och kall chokladbit.

Ang önskeinlägg kan jag bara komma på matinlägg. Gärna med recept. Saknar den matblogg du startade för något år sedan, även om den väl inte blev så långlivad ;)

Svar: Ja choklad ska vara kall och hård!! Omnomnom! Jag tror att jag kanske.... ljög. Fast av misstag. Men det känns som att jag absolut köper choklad varannan löning, och rätt in i kylskåpet.
Matinlägg gillar jag, men har alltså lagat så himla lite mat nu senaste... jag har haft så många arbetspass som löpt till 20:15 och då blir det gärna varma mackor eller så ;) Men jag ska försöka blåsa liv i det!
Ajli Müller

#5 - Celine:

Hemlagade efterätter är det godaste som finns men tycker oftast att de bara är besvikelser på restaurang haha, så håller till viss del med dig där!

Svar: Hemma äter jag också helst en glasspinne ;D Men varje nyårsafton lagar jag efterrätt och varje nyårsafton äter jag för mycket middag för att orka äta upp den :D
Ajli Müller

#6 - Sara Ekman:

Kul att läsa :D Jag skulle vilja läsa om dina drömresmål :D

Svar: Oj, haha, det blir ett kort inlägg. Jag gillar inte att resa XD
Ajli Müller

#7 - Yasmine:

Jag är också allergisk mot kiwi och pälsdjur! Kram

Svar: Kiwi minns jag inte hur det smakade, men pälsdjur är en stor sorg!! :( :(
Ajli Müller

#8 - Frida:

Tack så mycket fina du! :) <3
Och roligt inlägg, tycker också om att läsa sådana och har tänkt att göra ett själv. Har bara inte blivit av ännu. Och nu får jag verkligen försöka finna tid så jag har en liten bebis som kräver ständig uppmärksamhet :P

Svar: Ja, heja dig och din bebis :D
Ajli Müller

#9 - Emm:

Haha det där med pasta är rn grej som jag också har. Den där rör-pastan är så trist. Blir nästan lite deppig när jag ser en tillagad rätt med dessa. Roligast är fjärilspasta. 👍🏻👌🏻😁
Hoppas allt är bra med dig.

Svar: Ja, farfalle! men jag gillar annan tråkig pasta, som spagetti och tagliatelle... men det är så udda, varför!?
Ajli Müller

#10 - Bunny Therése:

Nummer 3... gillar inte heller de pastasorterna? De är torra och trista liksom?

Svar: Nej men eller hur! Nog går de ner, men de är inte precis... "goda"... "nöjsamma"... etc...
Ajli Müller

Kommentera här