Julia Müller-Sandvik

Vecka 39 i sammanfattning

Måndag: 
 
 
På dagen gjorde jag inte så mycket, men på eftermiddagen åt jag middag med Erik på Bastard Burgers. Jag följde sedan med honom till bågskyttet på Gammlia. Jag åkte en sväng hem till mamma och blev lite omhändertagen och avslutade kvällen med en kopp te. 
 
Tisdag:
 
 
På tisdagen började jag på gymmet och i solterapin. Därefter åkte jag på Myrorna där jag köpte röda brallor, rutig skjorta och en Hajen-tisha. Jag köpte frukost på Coop och åt den hos min vän Emil. På kvällen åkte jag på Harrys och åt middag: kalvköttbullar med potatismos, gräddsås och rårörda lingon. Dessutom en vegansk citroncheesecake till efterrätt.
 
Onsdag:
 
 
På onsdagen vankades det Fashion Week på Avion Shopping, som är köpcentret där DEA Axelssons ligger. Jag och Minette provade kläder, handlade karra och kaka och bryggde kaffe åt alla som handlade hos oss. Just innan stängning kom min storasyster och gjorde hela min kväll. Jag fick berätta om ett litet trauma och fick kramas och surra. Hon är så bra!
 
Torsdag:
 
Torsdagen gjordes inte så värst mycket, men jag träffade en barndomskompis och handlade och promenerade vid ICA Maxi, mina gamla områden.
 
 
Och så kokade jag en jävla massa Grön Currykyckling med ramennudlar. Fem matlådor och middag intagen. Nu får det vara nog av de där microrätterna Thai Cube, trots att de ju är så goda. Och OBS! Min curry blev likt förbannat alldeles för okryddig i smaken, trots att jag försökte brassa på!
 
Fredag:
 
 
Gofredag: jag jobbade på bästa DEA Axelssons och hade en strålande dag, då jag fick öppna istället för att stänga och därmed hade en massa tid att se på dumburken och dricka Pommac på kvällen. På dumburken ser ni Death Proof och på de andra bilderna våra nya tygpåsar.
 
Lördag:
 
 
På lördag jobbade jag igen, men min chef "arbetsbefriade mig" i en timme för att gå ner till Växtväggen för att lyssna på Sigrid Bernsons trendtalk och se på när mina kollegor Minette från DEA Axelssons och Hanna från Flash gick modevisning. Gud, så kul, så modigt! 
 
Och idag, söndag, har jag mest jobbat och ätit. That's it! 
My Nordqvist

Händelserik vecka!!! :D Svinsvårt det där med kryddning alltså, antingen blir de för svagt eller för starkt haha!


blogg: http://mynordqvist.se/
Bunny Therése

Så rolig vecka! :D

Svar: Oja! Den här är inte lika rolig, men himla social igen. Kommer härmed tacka nej till allt umgänge i typ hundra veckor framåt, känner mig helt matt! 🙈
Ajli Müller


blogg: http://bunnydrugz.blogg.se/
Anita

Lät som en fartfylld vecka! :D Härligt!


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Älskar sammanfattning av veckan!! Låter som en sjukt bra veck! :D


blogg: http://beattriicee.blogg.se/
Linnea

Vilken händelserik vecka :)


blogg: http://linneakinis.blogg.se/
Jessica Högberg

Härlig vecka i en bra blandning, hoppas denna är lika fin <3

Svar: Den här veckan ha4 jag försökt ta det lugnare... det har ärligt talat gått sådääääär!
Ajli Müller


blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
birgitmaria

Händelserik vecka.
Va kul med bågskytte, min "inre Robin Hood" tror sig redan kunna det. (jag har aldrig provat)

Svar: Verkar svårt, Erik tränar två gånger i veckan :D
Ajli Müller


blogg: http://birgitmaria.blogg.se/
Marie

Ohh vad roligt med modevisningen och så fin du var i dina glasägon


blogg: http://sweetwords.se
Jessica Högberg

Men försöka räknas!


blogg: http://lchftrollet.blogg.se/

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0