Vecka 35 i listformat

Jag är glad att presentera min första vecka på höstterminen med en lista om vecka 35 - varsågoda till en inte särskilt spännande vecka i livet, men go' icket desto mindre!

Veckans störande:
Inget har varit störande i veckan, jag har haft det bara prima.

Veckans peppigaste:
Jag fick höra så fina ord om mig själv, till mig själv. Hon sa: "Jag tycker att du är väldigt trevlig". Då ville jag nästan gråta, för det var så fint. Trevlig är ett så trevligt adjektiv.

Veckans bonus-pepp:
→ Jag kanske ska få undervisa i Elevens val i bild för åk 6-9. Håll tummarna, gänget!
→ Det var nästan som högsommar i stugan i helgen, trots att det är sådär Norrlandskallt om morgnarna nu.
→ Efter att ha stämplat sedan 24 april har jag nu äntligen fått ett JA från Handels A-kassa, och det känns bra att fullständigt och definitivt få lämna handeln bakom mig.

Veckans goda ting:
Förutom goda människor i min omgivning (hur kan jag ha sådan tur?) har jag ätit ett otroligt gott, nybakat surdegsbröd med gräddost och Bregott som mamma snörde ihop. Så gott det nu går att "sno ihop" ett surdegsbröd....

Veckans spaning:
Jag har spanat in en kamera igen. Efter att min gamla, gamla, gamla Nikon gick i graven har jag nästan helt slutat fotografera, och med det nästan helt slutat blogga. Det vore roligt att kunna fotografera igen.

Veckans inköp:
Min första lön på månader och vad har jag köpt? Just ingenting... men jag har beställt hem en andaktsbok och en kalender för läsåret 20-21. De har dock inte kommit fram till postlådan än.

Veckans kläder:
Jag har fått två säckar med avlagda kläder av min storasyster och nu har jag hunnit tvätta upp alla och känner ungefär som om jag har uppdaterat HELA min garderob! Tyvärr har jag inte bild på mer än två träningsplagg, men de är å andra sidan riktiga favoriter så... here it is!

 

Övrigt om/ från/ angående/ i relation till veckan: 
→ Jag har haft en jättefin arbetsvecka och trivs väldigt bra med att gå till jobbet, och det gör mig väldigt glad. 
→ God banoffeebakelse till efterrätt!
→ Jag har sett fyra filmer i veckan: The Stepford Wives, Mona Lisa Smile, Min granne Totoro och Mumin: Kometen kommer. 
→ Jag har bakat brytbröd!