Skälet till omstart

Den gamla bloggen finns fortfarande kvar, någonstans på villovägarna, men jag pekade om domännamnet till den här nya. Eftersom jag är känd för att göra omstarter tänkte jag få skälet ur världen:
 
Ni förstår, efter många långa år av "avstickare" har jag återvänt till läraryrket. Jag är nu svensklärare på en högstadieskola och även lite grann i mellanstadiet.
 
Plötsligt kändes det som att jag varit för privat i den gamla bloggen, nu när jag arbetar med människor igen. Plötsligt kände jag att delar av den andra bloggen inte hörde hemma i sökmotorer. Så det här blev min lösning: gamla inlägg gömda i villovägarna, nya inlägg tillbaka på nätet! 
 
Att blogga är ett av mina stora intressen, så det vore tråkigt att sluta bara för att jag har några skelett i garderoben. Särskilt när det inte behövs.
 
|
#1 - Carro:

Så roligt att du är tillbaka i skolan, älskar att läsa när någon lärare skriver lite om sina dagar haha :D Men jag förstår exakt vad du menar, jag känner också att jag hela tiden behöver tänka på vad jag skriver för elever, föräldrar och vem som helst egentligen kan ju gå in och läsa allting. Hoppas att du ändå kommer dela med dig av liiite personliga tankar i alla fall, för det tycker jag väldigt mycket om att läsa:)

Svar: Vad glad jag blir, tusen tack :D Jag tror EGENTLIGEN att elever och föräldrar är helt ointresserade av vad vi pysslar med på fritiden, men vill liksom inte att hela mitt förflutna ska finnas tillgängligt på nätet. Men lite nutidspersonligt grejs är okej för mig!
ajlimuller.se

#2 - Lisa:

Bra idé att göra en omstart nu när du återvänt till läraryrket. :)
Bloggen ser jättefin ut tycker jag :)

Kram <3

Svar: vad kul med pepp, tusen tack :D Kram!
ajlimuller.se

#3 - Emma Engström:

Ibland kan det vara skönt och "behövas" en sån nystart, och förstår dig helt när man jobbar som med människor också! Lycka till med den nya bloggen :D

Svar: tack så mycket, det ska bli väldigt roligt :)
ajlimuller.se

#4 - Anna:

Lycka till med omstarten! Lärarjobbet är ju bland de bästa jobb som finns!

Svar: Tusen tack Anna!
ajlimuller.se

#5 - Sara:

Älskar att du är tillbaka! <3

Svar: Ååååh kram på dig <3
ajlimuller.se

#6 - Annie - Stora Små Äventyr:

Kul att du är tillbaka i bloggvärlden!
Förstår att du börjar om när du är lärare igen, kul! :)

Svar: Vad glad du gör mig, snälla Annie :D
ajlimuller.se

Kommentera här