| FEBRUARISAMMANFATTNINGEN |

 
Februaris one-item-a-month:
För det första failade jag stort på den punkten, fast det var av misstag för jag hade vunnit ett presentkort som jag skulle få handla för, men när jag kom till kassan så ville inte kortet fungera... så jag var tvungen att betala med betalkortet för att jag tyckte det var så pinsamt att säga "OK, DÅ VILL JAG INTE HA DET!". 
 
För det andra ångrar jag inte mitt tyngdtäcke... eller någon av de andra sakerna... men får försöka igen nästa månad!
 
 När jag liks var igång köpte jag ett par skor också och jag ångrar ingenting!
 
 
Mat- och dryckeshöjdpunkter i februari:
Margarita från Ruccola. De är så duktiga. Sedan jag flyttade hit har jag testat flera sorter, men margaritan är tusan bäst ändå. I alla fall än så länge!
 
Red Bull. Inte för att det är gott, utan för att jag fick visa legitimation. Så himla märkligt, och egentligen inte smickrande alls, men en höjdpunkt för det fnissiga i det hela.
 
 Jag har lagat mycket mat, i mina mått mätt. Både crockpot och bambuånginsatsen har använts! 
 
 
Februaris "iväg från hemma":
Jag var hos storasyster och gosade med hennes ena katt, det var en helt utmärkt syssla! Förutom allergin, då...
 
  En söndag gick jag ut bara för att inte vara hemma. Jag gick till kyrkstugan och till Kärleksviken och det var både välbehövligt och trevligt.
 
Modigt i februari:
Blodprover, avföringsprover och skopier... vård är behövligt, men fortfarande känns det ganska modigt att utsätta sig för sådant.
 
 Jag har arbetat, åkt på spa och lämnat hemmet trots att jag är livrädd att magen ska få fnatt. Att bara vara i en bilkö kan ge mig oro och oro ger ju magsymtom. Jag gjorde det i alla fall! Duktig flicka!
 
 
Februaris höjdpunkter:
  Att solen börjat värma, äntligeeeeeeen!
 
 ☽ Att jag blivit remitterad till rätt vårdinstanser.
 
 Jag har hittat ett photoshop och är sådär barnsligt glad över att kunna sätta pratbubblor på bilderna igen. Så smått i alla fall, har lite glömt hur man gör.
 
 
Ute i  februari:
  Balkonghäng utomhus! Frukost och fika och ljudbok. Med rätt kläder funkar det redan i februari ändå.
 
 ☽ Någon hade slarvsläckt sin brasa, så jag gick dit bara för att sniffa... finns det något som doftar så gott som eld gör? Jag tror knappast det!
 
 Jag har faktiskt cyklat två gånger. Och att cykla i februari... det är inte helt normalt i Umeå om man inte har dubbade däck. 
 
 

Hur har din februari varit?

|
#1 - Lisa:

Låter som en bra månad i stort sett :)
Usch skopier är inte kul, inte gjort gastroskopi men däremot koloskopi och det var bland det värsta jag varit med om .
Snygga skor, älskar den röda färgen :)

Kram <3

Svar: jag har hört olika om det, men antar att det gör olika ont och tar olika tid för alla som gör en. Hoppas min blir ok, känner spontant att jag gör VAD SOM HELST för vad det än är jag har för fel på tarmen så är DET det värsta jag varit med om XD Gör vad ni vill, typ så ;);)
Ajli Müller

#2 - Pauline Hurtig:

alltså balkonghäng låter underbart!
för oss har vabruari verkligen stämt om vi säger så.

Svar: Ojdå, stackarn!
Ajli Müller

#3 - Netti Starby:

Brasor luktar verkligen gott och vad härligt med balkonghäng! :-D Kramis

Svar: Eld är så stämningsfullt! Folk undviker röken, hostar och gnäller. Och jag bara flyttar mig in i den hela tiden, så min jacka ska lukta XD
Ajli Müller

#4 - Sara:

Min februari har för första gången varit en äkta vabruari...med allt vad det innebär. Men ja! Solen har börjat värma, så ljuvligt! :D

Svar: Herregud, min med fast vård av mig själv XD Helvetet.
Ajli Müller

#5 - Heléna:

Det låter som att februari har varit rätt så okej ändå! Du är MODIG som fixar att gå hemifrån när magen är som den är och du är MODIG som fixar med provtagning av alla dess sorter. Heja dig som fixat mat hemma också och även bakat valnötsbrödet!!! Nu håller vi tummarna för en helt fantastisk mars!!!

Jag har varit på second hand idag och helt sjukt, men jag köpte inte en enda sak... Calle fyndade lite iallafall!

Hoppas du får en underbar lördag! Jag och Calle ska titta på mello och mumsa tapasrester sedan gårdagen 😍 Kraaaaaam Babe 💖💖💖

Svar: Tack för allt snällt du alltid skriver, du är så snäll och en riktig tillgång här på nätet. Jag ser alltid fram emot att få höra från dig :) Jag ser på mello nu med, men hejar alltid på Drängarna och det lär ju INTE gå vägen ;P
Ajli Müller

#6 - Marie:

Känner igen flera inslag efter ha läst bloggen sedan innan och gillar skylten jag är en Sanna fråga om våra byxor =D

Svar: Sanna är byxmodellen jag hade på mig den dagen ^ ^
Ajli Müller

#7 - petra:

Helt underbart med sol och balkonghäng i februari,jaså bor du i björkarnas stad så fint där,kram

Svar: Man ska haffa alla solchanser när man är en soldyrkare som jag :D Och det gör jag, en mycket fin stad faktiskt :) På valda delar, heheheh... ;) Kram!
Ajli Müller

#8 - Bland Kastruller och vinglas:

Jag har rört mig otroligt lite i februari för det varit kallt och blött. För här i Skåne regnar och stormar det mest hela tiden just nu. Träffat vänner, myst med bonusbarnbarnen en kväll, firat mamma som blev 81 och haft tjejmiddag hemma en torsdag. Idag blir det nog en väldigt lugn avslutning av februari skulle jag kunna tro ...mycket soffhäng
Kram Kajsa

Svar: Jag förstår! Det är inte kul med stormigheter, så jag tänker hoppas på mars för dig :D Soffhäng blev det för mig ikväll med, tack och lov. TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTT!!!! Kram/ Julia
Ajli Müller

#9 - Linnéa:

Åh, drängarna är väl inte mins favvisar, men dom kommer garanterat att gå vidare 🥴

Svar: Alltså just EXAKT när jag skriver den här kommentaren så sjunger drängarna och jag tyckte att Mendez var bättre... så jag vet inte vad jag ska göra nu XD Win-win..?
Ajli Müller

#10 - Emma Engström:

Åh jag har också ett tyngdtäcke!! Hur många kilon är ditt på? Vet inte om jag kanske har för lätt eftersom jag inte känner sån skillnad, vad jag tror :o <3

Svar: Det kanske beror på vad man tror sig känna för skillnad..? Jag har INTE mindre ångest, men jag känner hur det liksom trycker på mig och jag tycker att det är skönt :) Jag har 11 kilo. Och väger 65 kilo :)
Ajli Müller

#11 - Marie :

Låter som en bra och härlig månad. Balkonghäng i februari låter ju underbart. Jag satt ute i solen första gången i fredags. Det var riktigt härligt en stund.

Svar: Men eller hur, visst är det oss förunnat! ÄLSKAR att kunna vara ute utan att behöva vara i ständig rörelse XD
Ajli Müller

Kommentera här