Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån

Jag har ändå en helt okej lördag. Men lat. Lat och ledig lördag. Det har varit mycket Erik, nära nära nära nära. Jag har andats in hans hår i näsan, så att jag började nysa för att det kittlades. Jag har varit så kär. Jag åt någon fryst thailändsk måltid som gjorde mig illamående. Men aptiten är det inget fel på! Bara reaktionen. 

 
När jag inte vågade åka på ICA Maxi så tog Erik mig i lillfingret och ledde mig till... ja, just ICA Maxi. Det man inte törs måste man våga. Det gick ganska bra där också, och jag fick en ny skiva. Sedan lyssnade jag på Kent och skreksjöng så att grannflickorna kom och frågade vad jag lyssnade på.
 
 
Jag vet inte riktigt varför jag tycker att skivor är bättre. Jag lyssnar verkligen (nästan) aldrig på musik i mobilen. På nästan alla bilder på mig (när jag inte är beredd) har jag hörlurar på mig. Ni kan utgå från att jag lyssnar på bok. Jag lyssnar inte på musik eller pod. Bara bok. Men på skiva så gillar jag det. Är det för att jag är född 1989 och liksom missade skivorna? Är det för att jag tror mig vara lite märkvärdig? Som att jag skulle platsa i Floras blogg eller så? 
 
 
Kanske man skulle gå och sätta en surdeg när jag liks är så frän. 
 
Ack, nej.
 
Jag tror att jag är för rastlös för Spotify. Jag skulle bara bläddra från låt till låt till låt till låt. Jag skulle driva mig själv till vansinne. Men jag önskar att jag var märkvärdig. Det vore så kul. Alla verkar ha så kul. Jag undrar vad de undanhåller från sina bloggar. De märkvärdiga, de vackra. Jag hoppas de inte undanhåller så mycket. För det skulle innebära att jag kan bli märkvärdig, vacker. Och inte som Skorpan, en liten lort. 
 
Så, nu har jag formulerat mig tillräckligt pretentiöst för en halv livstid. Nu ska jag sätta en kastrull potatis. 
|
#1 - Carro:

Spotify är mitt LIV haha!!

Svar: Jag har ett par playlists på Spotify och tänker alltid att jag ska bli en sådan som börjar lyssna på musik, men näääää, det blir böcker istället alltid :D
Ajli Müller

#2 - Anna Maja - Littermentärt:

Alla andras liv verkar ALLTID mycket roligare än ens eget. Jag till exempel tycker att ditt liv verkar himla intressant, ÄVEN nu när du mår piss. Jag funderar liksom vad jag hade haft att skriva om som inte låter likadant dag ut och dag in och skulle kunna fånga lite intresse. Det är väl den klassiska "gräset är alltid grönare på andra sidan"..

Svar: Okej, det känns typ lite bättre nu när till och med mitt pissliv kan tyckas intressant <333 Eller så ska jag förstås inte säga, livet i sig är det inget fel på. Men du vet ju att jag mår sådäääääär nu. Gräset här tycks vidbränt!
Ajli Müller

#3 - Netti Starby:

Men vad coolt att få se en LP-skiva och min mamma har kvar sin gamla från min min bardom. :-D Kramis

Svar: Vad roligt :) Jag spelar just nu en Iron Maiden medan Erik lagar mat. Känner mig som en kulttant :D
Ajli Müller

#4 - Marie:

Härligt med kärkänslor och nostalgi med skivor

Svar: VERKLIGEN :D
Ajli Müller

#5 - Celine:

Men Gud vad gulligt <33 Önskar att jag och Gustav hade fler lediga dagar tillsammans!

Svar: Vad önskat jag åt dig också :D Jag är så glad att jag och Erik får varannan helg ihop! :)
Ajli Müller

#6 - Jessica Högberg:

Ha ha, gå och sätt en surdeg;)

Svar: Lättare sagt än gjort förstås XD Funderar på att baka valnötsbröd i morgon, men jästen har gått ut... undra hur snabbt den dör efter utgånget datum..?
Ajli Müller

#7 - Ullie:

hi hi söta du
ja lyssnar aldrig på pod har aldrig gjort . här är det cd för det mesta :D

Svar: Inte jag heller, jag lyssnade på samma pod om och om och om igen en gång, men alltså annars fattar jag INTE grejen. Bara massa dösnack. CD-skivor har jag till förbannelse i en låda någonstans, men inget att spela upp dem med. Utom i stugan, i sommarstugan spelar jag CD :)
Ajli Müller

#8 - Anita:

Haha, intressant. Man är så olika :D

Svar: I guess :)
Ajli Müller

#9 - Alice:

Najs att lyssna på så mycket musik, skulle verkligen vilja lyssna mer på mina skivor igen, det är ju något speciellt med skivor alltså!

Svar: Ja, det är bara skivor jag lyssnar på, annars lyssnar jag ALDRIG på musik. Och har aldrig riktigt gjort det heller, utom när jag ska sova XD
Ajli Müller

#10 - Linnea:

Lyssnar typ heller aldrig musik i mobilen. Bara ljudböcker :)

Svar: Ja, vad gjorde jag innan bookbeat undrar jag XD
Ajli Müller

Kommentera här