| Vecka 8 | Sammanfattningsvis |

 
Det var kul på jobbet och vi jobbade bra ihop. Jag hade också ett bra "möte" med chefen i tisdags.
Jag har ätit goda middagar. Bland annat fick jag mig en Veggie Delight från Subway! 
Remisserna till medicin och psykiatri är ivägskickade och jag kan därför gott byta hälsocentral nu, äntligen. Skälen nämns här nedanför.
 Fick i alla fall en kardemummabulle från Familjen Dafgårds!
 
 
Vet inte vad jag ska säga.
Det kostar 1250 kronor att få ett läkarintyg vid min hälsocentral, och de hade inte tid att skriva ett förrän 17/3.
Min hälsocentral är inte kopplad till 1177 annat än för avbokning av besök, så man MÅSTE ringa till dem. När jag ringde 8:01 (telefontiden startade 8:00) fick jag en uppringningstid 15:10.
Telefonsamtalen, trots att man MÅSTE ringa dem eftersom det inte funkar via 1177, kostar 100 kronor, vilket jag illa fick erfara när jag så småningom fick en faktura i brevlådan på 100 kronor per "telefonmöte". Det är bara pengar, men ändå, kan lika gärna ta en hälsocentral nom landstinget eftersom de inte var snabbare eller bättre än någon annan ändå.
Och jag hällde sköljmedel över hela tvättstugan. Och över hela mig själv! Av misstag såklart, men ändå... så klantig jag är!
 
 
| HUMBLING |
 
 
Arbete onsdag, fredag, lördag och söndag. 
Vill vädret så ska jag grilla över vedeld! Om det så bara blir en grillkorv! För snart är vintern över ju, det kommer bara ta ett ögonblick.
Tänkte laga mig någon måltid i vår crockpot, den har stått i ett skåp sedan jag flyttade hit... 1/12 2018... kanske fläskkarré.
Eller kyckling i lergryta kanske, också dunderenkelt!
ALL THINGS HEALTHY. ALL THINGS UTOMHUS.
 
|
#1 - Sara:

Mmm...Subway... :D Åh, vill oxå grilla korv!

Svar: jag hoppas att jag ser till att det blir av! Känns som att jag gnällt om det aplänge nu ;D
Ajli Müller

#2 - Lisa:

Va? Kostar det så mycket att få ett läkarintyg? Det är ju rena rånet !
Jobbigt att vara sjuk. Hoppas du mår bättre snart :) ha en fin söndagskväll kram <3

Svar: ja, min hälsocentral är privat... jag tänkte att det var smart. Men jag tycker att det är girigt att tjäna på de sjuka.
Ajli Müller

#3 - Jennifer:

Sedan när kostar läkarintyg? :O Sjukt ju!!

Svar: det gör väl inte det inom landstinget? Jag behövde sjukskrivas en gång och då fick jag läkarintyg, det var gratis. Jag tog bara hälsocentralen som var geografiskt närmast liksom... men då blev det en privat och det määäärks!
Ajli Müller

#4 - Netti Starby:

Men oj vad dyrt det är att få läkarintyg och hade ingen aning om att det kostade så mycket. Härligt att du hade ett bra möte med chefen. :-D Kramis

Svar: Håll dig till landstinget om du blir sjuk <33 Privata kliniker är tydligen lite eljest. Jag fattar inte ens vad jag gjorde där, jag röstade ju rött för tusan!
Ajli Müller

#5 - Carolina:

Skönt att du nu kan byta hälsocentral. Låter idiotiskt att inte vara uppkopplad till 1177 och att det kostar så hiskeligt mycket pengar för vissa saker. Härligt att du haft ett bra möte med chefen och att det gått bra på arbetet! :)

Svar: Ja men satan, haha, 100 spänn för ett "telefonmöte" när man inte har något annat val än att ta telefonmöte... fan, fattade inte det, jag har försökt ligga på och ringa ofta eftersom jag ska ut på resa snart.. men när räkningarna kom så kändes det lite deppigt XD
Ajli Müller

#6 - Heléna:

Vilken himla kass hälsocentral!!! De borde ju inte ens få erbjuda vård!!! Förstår om du byter ut dem!!!!
Hoppas nästa vecka blir fylld med golv utan sköljmedel, massor av god mat utomhus, roliga dagar på jobbet och lite överraskningar titt som tätt som ger oväntad energi!!! Stor kram fina du 💖💖💖

Svar: Nu väntar jag bara på att få det där förbannade intyget som jag betalat en tiondel av min månadsinkomst för att få, sedan struntar jag i det där. Jag tror ändå inte på privat sjukvård, jag tänkte bara att jag skulle ta den för att det var närmare och kanske gick fortare. Tyvärr tycks det bara gå ännu långsammare!
Nästa vecka tror jag på :) <3 KRAM BABE!
Ajli Müller

#7 - ISA:

Helt otroligt att det ska ta så jävla mycket tid, energi och pengar att få vård. Alltså, är själv tacksam för svensk sjukvård (jäklar vad jag säkert kostat pengar..) men är man inte utsliten innan man drar igång alla de där processerna så lär man vara det lagom tills man får rätt vård iaf.. Fattar verkligen att hälften trillat bort på vägen och inte pallar fortsätta söka utan nöjer sig med att må som de gör. Tycker du är en krigare som kämpar på och det kommer belöna sig i slutändan. Kram <3

Svar: Du är väldigt snäll och förstående, tack så mycket för det. Jag fattar också mer än någonsin att hälften trillar bort. Jag tänker utgå från att du har rätt, och jag, och att det kommer belöna sig i slutändan. Annars är det rätt många månader som jag slösat på ingenting. Och alla är värda att må bra! Kram!
Ajli Müller

#8 - Anna Maja - Littermentärt:

Vill bara skicka dig uppmuntran och lösningar på dina problem! Så du ska slippa vara så uppgiven! :( Uppmuntringar kan jag ju skicka, men misstänker att det hjälper föga i det här skedet. Hoppas du får koll på vad det handlar om snart så du kan få hjälp med en lösning!

Svar: Åh snälla du, det hjälper JÄTTEMYCKET! Jag är jättetacksam för all uppmuntran, alla snälla ord och alla boktips och bilder <33
Ajli Müller

Kommentera här