Både hikester och bikester!

Jag är försiktigt optimistisk inför året 2020, därför jag avslutade 2019 så uselt att det liksom bara måste vända. Att det kommer lite nya inlägg här på sidan är också ett tecken på att jag börjar återvända till mitt vanliga jag: saker jag brukade tycka vara roliga börjar så sakteligen åter bli förknippade med lust. Det är viktigt, för att inte säga nödvändigt.
 
Efter att ha inlett året med en öroninflammation som heter duga och ett blodtryck som betett sig i enlighet längtar jag nu efter att få bli mitt vanliga, aktiva, utomhustörstande jag igen. Mina längdskidor är vallade, min snowboard har nyslipade kanter, min hybridcykel är dubbad och till och med kläderna är nya i min garderob, och kommer från bikester.se.
 
 
Bikesters Street Bundle set är följsamt och mjukt i bomull, och ännu knappt invigt. Det kan knappast vara bara jag som tycker att det känns lite extra kul med nystarter i snygga kläder? Nystart på måndag, nystart på nyårsafton och nystart i nya träningskläder - det är min melodi. Och idag är det ju faktiskt så gott som alla tre, även om det förvisso gått en bit in på året.
 
 
Även min logo shirt är ny och tycker att det är så nice med citatet ”RIDERS WANTED”. Det passar mig! Jag fick den i julklapp och om du är sugen på att reppa så finns den till pangpris HÄR. Och det är så, mina damer, jag slutar stirra i backspegeln och istället startar om!
 

Vem hakar på?

|
#1 - Netti Starby:

Vilken cool t-shirt och den passar verkligen dig! :-D Kramis

Svar: Tackar och bockar! Jag använder den mest som träningstisha, men den passar nog till blåjeans också :D Kram!
Ajli Müller

#2 - Beatrice Jakobsson:

Men gud vad otur att starta året nere på botten med att varsla sjuk!! 😳 Men jag hoppas det vänder och blir bra nu!!

Svar: Det MÅSTE vända snart! Det bara MÅÅÅÅÅSTE det för jag blir tokig annars XD
Ajli Müller

#3 - Delila:

Så mycket fint!

Svar: Tack rara Delila!
Ajli Müller

#4 - Heléna:

Kör så det ryker - du fixar det!!! (kan ju inte annat med så snygga kläder) Jag tar fortfarande sats, men har lyckats att ta mig runt över de 10000 steg jag satt som mål per dag i snitt under årets två första veckor - heja mig 😁 Fast ikväll blir det biomys med Calle igen. Vi ska titta på "Jojo Rabbit". Kram 💖💖💖

Svar: jag tycker att det låter som ett dunderbra jobb, jisses, 10000 steg med utmattningssyndrom. Galet!
Ajli Müller

Kommentera här