Contemporary på Balettakademien

Igår var jag på dansklass i fridans. Herregud. Hur vågade jag bara? Jag och min kompis Linnea anmälde oss till Contemporary på Balettakademien och igår gick premiären av stapeln. Två timmar innan halkade hon illa (fast tack och lov utan benbrott) och jag var så millimeternära att bara strunta i allt. Av nervositet. Men mitt nyårslöfte löd ju: Var modig inför nya, svåra eller skrämmande saker och fyll dagarna med mycket omtanke och liv och kärlek. Så jag åt min ristallrik och begav mig! 
 
Med mig tog jag Jennifer och på plats mötte jag en gammal klasskompis från lärarutbildningen som heter Hanna. Sedan parades jag ihop med en främling vid namn Max. Tänk om jag hade ställt in av rädsla att vara ensam? Vilket slöseri! Ensam blev jag då rakt inte!
 
 
Innan ↑
 
↓ Efter 
 
 
Jennifer var en jävla pingla! Jag kommer aldrig bli det, för jag svettas så mycket att hela jag blir blöt och knallröd, även vid lättare ansträngning. Däremot måste jag tillstå att gårdagen bjöd på bra mycket mer än ”lättare” ansträngning. Modern dans kan ha varit den svåraste idrott jag någonsin har utövat. 
 
Idag kan man se spåren av att jag givit järnet:
 
 
Sassa brassa mandelmassa, ziggy zaggy ziggy zaggy, oi oi oi!
|
#1 - Malin S. Carlsson:

Spännande att testa någonting nytt! :)

Svar: Ooooja, men alltså det var tamigtusan det svåraste jag gjort!!! Herregud..!
Ajli Müller

#2 - Netti Starby:

Men vad starkt av dig och så bra att du gjorde det. Heja dig! :-D Kramis

Svar: Vet inte om det var så bra, för jag har träningsvärk exakt överallt! XD
Ajli Müller

#3 - Maolion:

Åh vad härligt att du vågade! :D

Svar: Tack så himla mycket :D laddad är vad jag är!
Ajli Müller

#4 - Anna Maja - Littermentärt:

Så kul med dans! Även om du ser ut att ha varit inblandat i en lättare brottningsmatch. Vill dock minnas från min danstid att modern dans då innebär rätt mycket krälande på golvet ungefär. Så kanske inte så konstigt.

Svar: Vi var nästan aldrig på benen! Krälade banne mig bara på golvet 😅 har sådan träningsvärk att jag kan dö, annars OK!
Ajli Müller

#5 - Heléna:

Heja dig som kom iväg!!! Du är stark och kan bara du bestämmer dig för det!!! Men oj, så du ser ut - riktiga krigsskador efter dansen! Hoppas det inte gör fullt så ont som det ser ut! På tal om något annat ser jag att vi har likadana mobilfodral från holdit 😁 Jag har varit min egen hjälte idag - jag har gjort storkok med chili con carne!!! Blev lunch till mig och så 7 matlådor!!! Fast nu är jag helt slut 😂 Kram fina du 💖

Svar: Tack och lov, yep, inte alls lika ont som det ser ut. Träningsvärken däremot, hehehe 😂 bra jobbat hjälte! Chili von varje är såååå jääääävlaaaa gott!
Ajli Müller

#6 - Delila:

Kul att du vågade :D

Svar: Kul och viktigt! Orimliga rädslor ska utmanas, alltid :D
Ajli Müller

#7 - elin:

Hoppas du får en toppen bra onsdagskväll fina du<3

Svar: Tack, jag jobbade till 20:45 och det var väldigt roligt :D
Ajli Müller

#8 - Ida Jansson:

Strongt gjort! Men satan va blåmärken 😮

Svar: Tack bästa du, känner mig strong och stolt! Alltså ja, för fan! Riktigt många, och helt röda typ XD huvva. Känner mig dock i hemlighet lite ball...
Ajli Müller

#9 - Julia Svensson:

Ajjj vad ont!!

Svar: Gulledig! Kan dock säga att träningsvärken gör tusen gånger ondare än blåmärkena 🙈😂
Ajli Müller

#10 - Carolina:

Nej men oj! Blev du skadad utav att dansa? :(
Låter bra att du tog dig iväg och att du fick träffa härliga personer! Alltid trevligt när man väl kommer iväg och trotsar sig själv. En klapp på axeln, minst!! :D

Svar: Tack för klappen, jag är faktiskt riktigt stolt och glad, över mitt mod och min insats! <3 ja, skadad är kanske att ta i, även om det ser förfärligt ut... men lite ”kantstött” ;D
Ajli Müller

#11 - Jasmine:

Kul! Bra jobbat. Du ser ut att ha kämpat hårt. Hoppas att du inte har ont.

Svar: Tack snälla, det gör mig väldigt glad att du uppskattar uppslaget i min bullet journal.

Kram

Svar: Nej, jag har tack och lov inte ont! Är bara extra färgglad XD
Ajli Müller

#12 - Alice:

Heja, heja, HEJA dig som vågade! Du är så grym! <3 Är så taggad på att få följa fortsättningen, och om du inte bloggar om det vill jag ha privata uppdateringar. ;) Altså brännsåren, know the feeling, haha! Ett hett tips är långa byxor och långa strumpor, det brukar vara glipan mellan där som utsätts mest, hehe. SÅ himla synd att du inte bor närmare, jag undervisar ju i street, jazz och floor work för vuxna, hade ju varit så kul att dansa tillsammans! Stor kram!

Svar: Men Alice, DU är grym!! Jag kommer nog blogga om det, fast det är kameraförbud, så jag kan inte visa mina framsteg eller så. Men jag ser mycket fram emot det! Jag ÄLSKADE jazz när jag var liten, och är fortfarande hyfsat OK på det, så det hade varit såååååå himla kul!
Ajli Müller

#13 - Bunny Therése:

Ah! Ja det förklarar också blåmärken då haha! Contemporary är så hårt! Jag gav upp fort på den kursen jag gick för några år sedan :O

Svar: haha, det var döden! Jag har fortfarande ont överallt!
Ajli Müller

Kommentera här