Hånet leder till lätta kläder

Nu jobbar jag igen. Första jobbdagen efter en lång sjukdomsperiod var i onsdags, och den gick strålande! Igår var jag där igen och gjorde bra ifrån mig igen, baserat på hur länge jag varit "off" åtminstone. 
 
Kläderna jag valde var de jag köpte för att ha på mig på min kusin Rebeccas examensfest. Sommarkläderna! De köptes alltså i juni... jag hade samma kläder på mig igår, 17/1 2020, som i juni. Men jag tänkte att om januari hånar mig med 3,8 plusgrader så kan jag minsann håna januari! Idag har jag linnekjol, t.ex.

 
Som ni ser var jag rätt så omplåstrad från läkarlab, men på jobbet hade jag kofta på mig så det är sak samma. Men tre stora plåster och ett stort inplastat ett (på grund av infektionsrisk) gör att jag ser ut som en blandning av badass och patient. Nu utreder de mig med cellprover och odlingar och så råkar jag vara svårstucken också, så de måste alltid ta i handleden till slut. Anyway, det skulle ju inte handla om det, utan om jobbet. Nedanför har ni en av våra nyheter:
 
 
 
Jag klarade mig bra på jobbet tills det blev middag klockan 15:55. Jag klarar ännu inte av att ha rast i 60 minuter och känna mättnadskänsla utan att sitta där och känna efter och vara rädd och jaga upp mig. Men jag fick dunderstöd av alla kollegor och vänner - det var som att de VISSTE att jag var orolig - och dessutom fick jag min syrra hit till jobbet en sväng. Och Ida hjälpte mig med andningen.
 
 
Mitt set är ju inte kvar i butik längre, men syrrans finns på halva REA-priset nu! Inte på hemsidan, men i markbutik. Och råkar ni bo i Umeå kan ni gärna komma och handla i helgen då jag jobbar även idag och i morgon! Säg hej och häng tillbaka provade plagg så blir jag extra glad!
|
#1 - Sara Ekman:

Men wow så snyggt! <3

Svar: tack babe!
Ajli Müller

#2 - Bunny Therése:

SÅ snygga matchande set! Älskar!

Svar: ÄLSKAR OCKSÅ! Jag vill ha fler matchande set, men mååååsteeee sluta shoppa! Jag jobbar bara 24 timmar i veckan, och med handelslön... det pallar man bara så länge, rent ekonomiskt XD
Ajli Müller

#3 - Julia Svensson:

Wow så snyggt!!

Svar: tack, vad glad jag blir :)
Ajli Müller

#4 - Jeanette:

Vad skönt att du fick sånt bra stöd av kollegorna :) Sådant är värt så himla mycket.

Jag jobbar på kundtjänsten för lokaltrafiken i Uppland så jag sitter i telefon och svarar på samtal hela dagarna :)

Svar: det låter suuuperroligt att jobba inom kundtjänst,men oroligt med missnöje! Men vill gärna jobba med kundtjänst :)
Ajli Müller

#5 - elin:

Snygg du var i prickigt<3

Svar: thank you hun!
Ajli Müller

#6 - Heléna:

Så härligt att du jobbar igen - heja dig!!! Jättesnygga kläder också och självklart ska du håna januari när januari hånar oss - go for it!!! Underbart med stöd från kollegor, familj och vänner - så otroligt viktigt för att man ska orka!!! Hoppas du får en underbar helg! Jag är verkligen taggad på biobesök nu, så jag har redan bokat biljetter till "Unga kvinnor" på fredag. Calle bara ler när jag berättar att vi ska på bio igen och följer snällt med. Tur att man har en karl som stöttar när man är lite wild and crazy 😍 Kram 💖

Svar: tack så mycket för hejarop! älskar att jobba :D Mina kollegor och familjen och vännerna är verkligen ALLT i den här tyngre perioden.
Trevligt att gå på unga kvinnor. Klassiker :D Jag är rädd för bio, men får öva när det kommer någon jag verkligen vill se!
Ajli Müller

#7 - Pauline Hurtig:

bra att håna tillbaka haha. den var så fin!!

Svar: tack, vad roligt att höra! Älskar set,vill ha alla set XD
Ajli Müller

Kommentera här