| Haphazard lista |

1. Haphazard är ett fint ord. Undra varför random blev ett låneord, medan haphazard fortsatte vara engelska? Jag tänker adoptera ordet haphazard som det nya låneordet, från och med denna dag.
 
2. Erik, min man, ville köpa Chopin till skivspelaren. Jag ville köpa Robyn- och Kentvinyler. Det finns olika slags finsmakare här i huset helt enkelt! Men Robyn är min all time idol, och Rolling Stones magazine korade en av hennes låtar till decenniets bästa låt. I hela världen. My God!
 
3. Kan ni inte bara byta portal från Nouw någon gång..!? Det kanske funkar att skriva, men det tar tusen år att ladda och om man vill lämna en kommentar ska man ha Gud på sin sida. Idag är det stängt för maintenance igen. Dessutom är det helt galna pop-up-reklamer som man råkar klicka, eller som lägger sig i vägen... nej, fy. Ni behöver inte komma till Blogg Esse, men ta någon annan då. 
 
4. Jag sjunger ofta (OFTA!) låten Cat Funeral av Marshall Eriksen/ Jason Segel. Mjau-mjau-mjau-mjau. 
 
5. I 30-årspresent fick jag en heirloom (kommer inte för mitt liv på det svenska ordet och orkar inte googla) av mamma, som min morfar har gjort i finkslöjden när det begav sig. Morfar dog när mamma var 18 år, så honom hann jag aldrig träffa. Det är lite fint att få något av hans till slut!
 
 
Det här inlägget är en förlängning av "Saker jag tänkt på" som helt enkelt inte fick plats igår. Det är så okategoriserat och blandat allting... små tankar, minnen, anekdoter som passerat lite till och från under veckan som jag bara ville påta ner. Ursäktar ingenting! Men nu ska jag till jobbet. I kväll kommer januarisammanfattningen. Tackar för det!
|
#1 - Johanna:

Så fint smycke du fick som din morfar gjort 💜

Svar: ja det var väldigt speciellt :)
Ajli Müller

#2 - Heléna:

Min hjärna gillar dina inlägg - våra hjärnor verkar synkade så jag hittar en röd tråd även när du själv inte verkar göra det! Så roligt att du har saker från din morfar. Håller med dig om att Robyn är otroligt bra! Chopin funkar också, men det är ju liksom inget man sätter på när man ska få upp motivationen till att motions cykla 😂😂😂 Hoppas du får en mysig fredagskväll och jag ser fram emot din januarisammanfattning! Kram 💖

Svar: Men gulledig!!! Tack bästa du som ger mig så mycket uppmuntran och motivation och kärlek :)
Ajli Müller

#3 - Alice:

Hahahha, jag förstår din frustration kring Nouw, det är minst lika krångligt att blogga där när det strular! xD

Svar: nouwbloggar gör att hela min dator hänger sig och laggar. Inte kommer era inlägg upp på bloglovin heller. suck.
Ajli Müller

#4 - Julia Svensson:

Åh så kul att läsa!!

Svar: du har inte läst
Ajli Müller

#5 - Marie:

Ohh vilket fint halsband och ja nouw är då hopplös nu och jag har ju bytt därifrån och det krångalar då inte nu minsann

Svar: Jo det krånglar jättemycket för mig fortfarande, tycker du gör rätt som bytt. Det tar tuuuusen år att ladda, och inläggen kommer inte upp på bloglovin. Nouw får skärpa sig.
Ajli Müller

Kommentera här