Idag blev det både tovigt och farfartröja

What up!
 
Jag har jobbat stängning idag och det gickväl bra. Det ärklart med andan i halsen ibland, för vi har halva REA-priset och försöker samtidigt få upp alla vårnyheter. Ja, det är inte världens lättaste uppdrag, men det är så jobbet blir som roligast.
 
Förresten gick jag på rasten runt i gallerian och började med "innelistan". På Brothers köpte jag två farfarströjor: en grå och en blå- och vitrandig. Dessutom körde jag på rufsigt, tovigt hår (så gott det gick med mitt korta)!
 
 
Idag hade jag ett stycke återfall vad gäller magjäveln. Men jag tror att det var för att jag fuskade och åt en soppa med gräddbas sent på kvällen. Jag kommer aldrig våga fuska igen. Nu är det lördag. Hemma finns mandelpotatischips, hemma finns Gott & Blandat. Här finns råglevain och goda ostar, kex och noblesse. Men jag kommer aldrig våga fuska igen, inte förrän jag är OK i ett par veckor! 
 
Dumma idiotmage. Yep. Idiotmage.
|
#1 - Netti Starby:

Jag läste ditt inlägg flera gånger men blev sjukt distraherad av bilderna på dig. Du är så sjukt vacker och hoppas att du vet om det. Kramis

Svar: ALLTSÅÅÅÅÅÅ ÅH, tack!!! Gullis <33
Ajli Müller

#2 - elin:

Usch hoppas magen bli bättre snart<3

Svar: Ja jag gör verkligen mitt allra bästa alltså, äter BARA snäll mat och äter silicea gel och massa äckliga kosttillskott och har slutat med kaffe, alkohol, nikotin, godis, sötningsmedel... fy fan.
Ajli Müller

#3 - Julia Svensson:

Åh vad fin du är!!

Svar: Vad tycker du om inlägget då?
Ajli Müller

#4 - Carolina:

Tråkigt när magen krånglar. Hoppas att det blir bättre inom kort :/
Härligt att det gick bra på arbetet! Kan tänka mig att det är mycket att göra om man har halva på rea priset just nu ;)

Svar: Ja, nu har jag haft det i över två månader, så jag är rätt redo att den ska blir bättre. Ja, det är mycket att göra, med halva REA-priset och så vårnyheter SAMTIDIGT!
Ajli Müller

#5 - Pauline Hurtig:

skulle vara så farligt för mig att jobba vid andra butiker, älskar att shoppa haha

Svar: Det är jääääättefarligt... Alltså på allvar... lönens "övrigt"-konto tar slut fort som fan.
Ajli Müller

Kommentera här