Listan om kläder #1

Favoritplagg i garderoben just nu: Just nu är jag mest förtjust i min sprillans nya orange klänning från VILA, med lila blommor på... jag bara väntar på rätt tillfälle att klä mig i den! Kanske i morgon, det känns väl rimligt?
 
 
Byter gärna garderob med: Luna Lovegood. Hon har stickade färgglada koftor, ibland med ludd! Barfota eller converseskor, randiga strumpor, gula klänningar och mönstrade kjolar. 

Trivs bäst i: Stuprörsbyxor med randig topp. Eller ja, baggy jean eller kortkjol går också bra... och bara trosor. Så länge jag har randig topp trivs jag. Märkligt hur det blir så! Det sitter väl i från när jag var emo-popsnöre. 
 

Bästa stiltipset: HAHA. Stiltips från mig? Jag vet inte ens vad jag har för stil. Men jag personligen tycker alltid att alla ska ha mycket färgglada plagg! Det gör mig glad. Stilrent är tråkigt. 

Vanligaste färgen på mina kläder: Blått. Jag hade tänkt skriva svart, för jag trodde verkligen det och i skrivande stund har jag på mig svarta eivy-brallor och ett svart Lager157-linne och en svart VILA-cardigan. Men så kollade jag in i min garderob och scrollade igenom mina outfits och inser att det är nog blått som klår svart.
 
 
I vår kommer jag gå klädd i: Uppkavlade jeans med vita linnen och stora smycken tror jag. Gärna coverse. Och såklart en himla massa färgglada klänningar!

Men absolut inte: Bootcuts. 
 
Vinterns köp(t): Mina allra första mom jeans. Typ hundra år efter alla andra, men nu jävlar känner jag att tiden är inne. Jag ångrar exakt INGENTING!
 
 
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Klassiska Louboutins är ikoniska och om jag hade ett par skulle jag aldrig våga ha på mig dem, men jag hade velat ha just sådana pumps. Höga som satan helst. Sådana som Sandra Bullock har i The Proposal. 
 
Vårens köp: Jag borde borde inte köpa randiga plagg, men det är tamejfan allt jag vill! Och i år är det supermodernt med prickar och ÄNDÅ vill jag bara köpa randigt. Ska försöka hålla mig då hela min garderob består av randiga toppar, kjolar och klänningar... så det får bli... Nike SB. Alla färger, hehehe...
 
 

Sno gärna listan eftersom det är väldigt kul att läsa om kläder tycker jag! 

|
#1 - Marie:

Låter och är en snygg Julia vi möter i vår =D

Svar: tackar tackar :)
Ajli Müller

#2 - Celine:

Du har en sån jäkla söt stil, älskar hur oförutsägbar den är!

Svar: men raring då!! Jag tycker min stil tvärtom är väldigt förutsägbar, men det är ju mycket roligare att vara oförutsägbar... så tack <3 <3 <3
Ajli Müller

#3 - Lisa:

Vilka fina kläder. Älskar verkligen klänningen :) kram

Svar: jag med, vill klä mig i den prick nu!! Kram!
Ajli Müller

#4 - Emma Engström:

Det bästa jag vet och trivs bäst i är verkligen mjukiskläder, haha! Himla härlig och rolig lista :D <3

Svar: jag är inte nå bra på mjukiskläder. Jag äger bara ett enda par mjukisbyxor, och de är inte alls sköna, hehe XD Men att vara byxlös trivs jag bäst i. När jag kommer hem är det första jag klär av mig jackan. Det andra är byxorna ;)
Ajli Müller

#5 - Ida:

Så roligt att läsa!! Kläder är ju bland det roligaste, kanske får ta och låna denna hihi :D

Svar: YAAAAY, låna den :D Jag gillar att läsa om stil och kläder, men just mode som i trender begriper jag inte överhuvudtaget XD
Ajli Müller

#6 - Heléna:

Rolig lista! Jag föredrar randigt framför prickar oavsett vad som är inne eller inte - alltid!!! Just idag har jag en senapsgul stickad tröja till ett par vanliga blåa jeans (alltid stretch). Varvar svarta och blå jeans just nu (en sådan period) och så är det i princip bara stickade tröjor i olika modeller som jag lunkar omkring i. Favoriterna nu är vinröda och äggskalsvita. Har liksom snöat in på de färgerna. Tror de har en lugnande inverkan på mig.

Foten är bättre idag så jag har till och med cyklat 10 km utan att komma en meter (tvingade mig för det var astrååååkigt - men är stolt nu!!!!) Extra heja mig för det eftersom jag började dagen på specialisttandvården med att ligga i tandläkarstolen i 80 minuter för att fortsätta rensandet av rotkanalerna inför rotfyllningen. Kram fina du💖

Svar: men det låter mysigt det du lunkar i. Senapsgult är en av mina absoluta favoritfärger :) Jag ligger i pyjamas (märkligt nog just en prickig idag, hehe) och tar det bara lugnt!
Just nu verkar jag har snöat in på blått, eller har jag kanske alltid varit insnöad på blått... vet faktiskt inte XD Stackare dig som håller på med tanden på det där viset... 80 minuter är lång tid för att göra någonting angenämt, så fattar inte hur du klarade av att ligga i tandläkarstolen så länge XD
Ajli Müller

#7 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

Ibland önskar jag att det även i min värld fanns ett sådant där brinnande klädintresse men det tycks bara inte vara så :)

Svar: Ja, ett brinnande intresse för NÅGOT (vad som helst, känner jag spontant!) hade varit trevligt :)
Ajli Müller

#8 - Bea:

Byter gärna garderob med: Jennifer Vermisoglou (Instagram).

Trivs bäst i: Stretchiga jeans och en skön poncho.

Bästa stiltipset: Våga prova!

Vanligaste färgen på mina kläder: Min garderob går i alla möjliga färger, men kanske lite mer av svart...?

I vår kommer jag gå klädd i: Det jag hittar i garderoben, är fattig student i år 😂

Men absolut inte: Högklackat. Aldrig högklackat.

Vinterns köp(t): Har haft köpstopp...

Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Ett vanligt, svart guccibälte skulle kännas lyxigt!

Vårens köp: Kommer nog inte köpa så mycket, men är sugen på en randig tröja och en ljusblå kavaj!

Svar: älskar att din garderob går i alla möjliga färger! Det är så det ska vara tycker jag :D Jag kollade in hon Jennifer och känner verkligen att jag inte hade haft något emot att byta garderob med henne ;)
Ajli Müller

#9 - Mirano:

Kan absolut hända att jag snor den här listan, hehe ^^

Svar: BRA! Det är tanken ;))
Ajli Müller

Kommentera här