Man måste väl börja någonstans

Efter trassel med mitt domännamn ser jag åter fram emot att ha gäster här på bloggen, så skriv gärna en kommentar om ni kan se det här inlägget och om domänen fungerar som den ska.

 
Sedan sist har jag firat jul och nyår, men det är faktiskt lite att ta i. Oturen som präglade 2019 för mig och min familj - temporärt pausad med en helt makalös sommar - har fortsatt. Jag fick hosta på julafton, feber på annandagen, öroninflammation på nyårsafton och igår svimmade jag på jobbet. Ibland vill man mer än man klarar av, eller det kanske bara är jag.
 
Min pappa kom förbi hemma hos mig och Erik med en burk Kalixlöjrom och en halvflaska prosecco på nyårsafton, så att vi åtminstone kunde fira lite. Fast därefter blev det faktiskt micromat till middag och sänggående vid 21:30.
 
Jag är väldigt tacksam över min familj, mina kollegor och mina vänner. Jag tänker mig att 2020 blir året jag hittar tillbaka till dem, och allt annat jag är tacksam över, efter att helt ha gått vilse på egna små mörkerstigar här i 2019. Men mer än så vågar jag inte hoppas på än.
 
 
|
#1 - ego:

Fint att du är tillbaka här! Men oj så jobbigt avslut på 2019... Nu måste ju bara 2020 bli ljusare ikapp med dagsljuset. Kram!

Svar: Tack min kära du, så glad jag är att höra ifrån dig! 2020 lär sopa mattan med 2019, åtminstone på det stora hela. Min man mår mycket bättre i alla fall, och bara det är en stor lättnad :) <3 Stor kramönskar Julia
Ajli Müller

#2 - birgitmaria:

Men så trist att du åkt på en massa skit!! Tur att du har fina människor omkring dig, så i slutändan ska det nog bli bra! (du vet, jag är en obotlig optimist i alla lägen. Jättejobbigt, jag vet!)
Jag håller tummarna för att du ska få ett riktigt bra år och du gör helt rätt i att ta det lugnt i början!
Kul att "se" dig på bloggen igen :-)
Kram

Svar: NEJ INTE JÄTTEJOBBIGT ATT DU ÄR OPTIMIST, tvärtom behöver jag personer som du just nu, för när tillräckligt mycket har bråkat tillräckligt länge... då har man inte optimism nog i sig själv! Man behöver låna andras! Tack för ditt lån. Jag hoppas att ditt år blir bra och att du hälsar på här hos mig så småningom med dina fina tjejer och din karl och allihopa. KRAM!
Ajli Müller

#3 - Emma Engström:

Massa, massa kramar till dig! Håll hårt i familjen och alla kära du har omkring dig <3 Kram!

Svar: Men hur orkar du krama mig när du och jag knappt känner varandra? DU HAR ETT HJÄRTA AV GULD!
Ajli Müller

#4 - Jasmine:

<3 Ta vara på dig.

Svar: Tack för din fina kommentar! Glad att du gillar bilderna på vår fotobok. Jag tycker absolut att du ska göra ett album med bilder från ert bröllop. Du var så vacker i din rosa klänning!

Varm kram

Svar: TAAAACK! Jag är så glad åt att jag körde den rosa ändå, det var så KUL på nå vis ;D
Ajli Müller

#5 - Anna Maja - Littermentärt:

Jag ser ditt inlägg! Hoppas 2020 blir snällare för dig och välkommen tillbaka till bloggosfären :D

Svar: Jag ser alla dina inlägg på Instagram och via bloglovin även om jag inte är sådär aaaaaasbraaaaa på att kommentera. Men jag tycker mycket om dig. Du är faktiskt jävla bra!
Ajli Müller

#6 - Elin:

Krya på dig <3 Håller också tummarna för ett bättre 2020!

Svar: GulleElin! Kom och hälsa på mig på Tomtebo vid tillfälle, jag är rätt normal och jag har te och kaffe och just nu har jag till och med Pärondricka! Heja 2020, bring it on liksom!
Ajli Müller

#7 - Heléna:

Det går definitivt att läsa inlägget - inga problem alls!
Så ledsamt med 2019 och tråkigt att det har fortsatt in på 2020 😥 Håller tummar och tår för att 2020 ska bli det fantastiska år du förtjänar med en rejäl comeback!!!
Stor kram fina du 😘💖💖

Svar: Överhuvudtaget var 2019 en besvikelse, och jag har inte varit lika mycket på lab och vårdcentraler som du, men fortfarande mycket dynga. Därför delar jag dina tummar och tår för en comeback, för oss båda! Största kramen Heléna <33333
Ajli Müller

#8 - Bunny Therése:

Usch och fy, krya på dig! Sådär kul sätt att starta ett nytt år på. Nåja, tur att man kan välja heeeelt själv när man börjar om på nytt eller ej.

Svar: Tack min finaste!!! Eller hur, nystart MY ASS XD Men jag kör ett annat datum. Känner att jag har fått lite tid att utvärdera allt i alla fall och hitta typ vad jag egentligen ogillat så mycket, och därför kan sluta med :)
Ajli Müller

#9 - Sara:

Men usch. Kramar! <3

Svar: Många kramar <333
Ajli Müller

Kommentera här