Min vecka i korthet

Något jag gjort den här veckan som var planerat? 

Jag har hållt min tvättid och varit på simningen.

Något jag gjort den här veckan som inte var planerat? 

Nästan allt! Jag planerade ingenting utöver vila och vatten, så here it goes: att jag åkte och hämtade mamma från jobbet, att vi tog en shoppingtur, att jag bjöd in mig på hummer, att jag solade, att jag rensade i alla skåp och vrår, att köpa riskakor och att köpa en kalender för 2020!

Ett tips från veckan: 

Blodclementiner! Allvarligt, har det alltid funnits? För jag vill bara äta dem hela dagen och hela natten nu... de är surare än vanliga clementiner, men södare än blodapelsiner. Dessutom är de lätta att skala. Med andra ord: den perfekta citrusfrukten! 

Veckans upptäckt: 

Wordfeud.

Veckans aj: 

Jag skojar knappt när jag säger att jag har haft ont överallt. Jag har haft ont i halsen, i en tand och i huvudet. Jag har en inflammation i ena foten, träningsvärk i ena armen, har behövd foamrolla flera gånger och om jag böjer nacken framåt så sträcker det i hela ländryggen och röven. Lite lätt "efter-sjuk" måste man nog hävda!

Veckans magi: 

Den här veckan skulle jag bara vila och vattna mig. Det har jag verkligen lyckats med: villkorslös återhämtning. Och damn it, jag känner hur vilopulsen gått ner (alltså rent fysiskt känner det!) och hur jag är mindre jagad.

Betyg på veckan: 

 
4 av 5


Jag har varit hemma från jobbet för att återhämta mig från infektion på infektion på infektion, men veckan hemma har verkligen varit precis det jag behövde. 

 

Den här listan har jag hämtat från Alice

|
#1 - Jessica Högberg:

Kloka du som lyssnar på din kropp, hoppas den tackar dej och håller sej frisk;)

Svar: Jag tror att man måste det, ingen kommer tacka en för motsatsen!
Ajli Müller

#2 - Heléna:

Inte illa med 4 av 5 😁 Blir lite nyfiken på blodclementiner - har aldrig vare sig sett dem eller hört talas om dem! Däremot såg jag CHOKLADAPELSINER på Ica Maxi igår - va??? Alltså - varför??? Köpte dem inte för det lätt så sjukt konstigt och de såg sjukt konstiga ut också! Typ som brun avokado mixad med vanlig apelsin. Vet inte om det var färgen eller smaken som var upphov till namnet. Har du smakat en chokladapelsin? Kram 💖💖💖

Svar: Jag har ALDRIG smakat chokladapelsiner, men jääääklar vad jag VILL! Jag som älskar romerska bågar, det låter ju underbart! Fast det är klart, det kan lika gärna bli konstigt och smakkrock, men jag kan tänka mig att det är en himla bra idé XD KRAM!
Ajli Müller

#3 - Johanna Utterberg:

Så härlig veckolista och vad skönt att du verkligen känner att du gett dig själv tid för återhämtning! :)

Svar: Ja, det var länge sedan för när jag var sjukanmäld så typ "väntade jag " på att orka vila, för jag hade dåligt samvete över att vara hemma typ. Men den förra veckan kunde jag riktigt varva ner!
Ajli Müller

#4 - Netti Starby:

Jag planerar inte heller så mycket längre och blodclementimer måste jag bara köpa hem! :-D Kramis

Svar: Det är liksom ingen idé att planera så mycket för mig, jag får mer gjort när jag lämnar allt öppet verkar det som! Men jag återgår till jobbet på onsdag - vi får se om jag fortsätter få saker gjorda efter det ;)
Ajli Müller

#5 - Ida Jansson:

Aldrig hört talas om blodclementiner🤔 Blodapelsiner är däremot såå goda!!
Haha jag är beroende av wordfeud och varit i många år. Lätt beroendeframkallande.

Svar: Blodapelsiner har jag fulla kylen också, men dessa blodclementiner var också babes! Och så himla lätta att skala jämfört med blodapelsiner. Vad kul, du och jag borde spela! Jag återgår till jobbet på onsdag, men under min sjukskrivning har jag blivit wordfeudgalen!! :D Jag heter Julia Müller-Sandvik på facebook, eller hur man nu lägger till? :D
Ajli Müller

#6 - Jessica Högberg:

Exakt, men det betyder inte att alla är lika kloka och GÖR det=)

Svar: Det är sant! Jag känner mig klok nu :)
Ajli Müller

#7 - Jessica Högberg:

<3

Svar: <3 Tack!
Ajli Müller

Kommentera här