Mina mål med 2020

Förra året skrev jag 17 nyårslöften. Eller mål, snarare, för så formulerade jag dem. Ett mycket märkligt 2019 senare hade jag hållit alla utom tre och ändå var jag varken lyckligare eller friskare än innan jag nådde målen. Med den lärdomen i bagaget har jag varit försiktig med årets nyårslöften, trots att jag älskar att läsa andras och att formulera egna.
 

Följande tre har jag landat på, som en strävan med året 2020:

 
→ Gå ut i friska luften mer ofta än sällan; ute är alltid inne ←
 

→ Var modig inför nya, svåra eller skrämmande saker ←

→ Fyll dagarna med mycket omtanke och liv och kärlek ←

 

Jag tror att dessa strävansmål ger mig mycket mer än en lång lista med 17 punkter att bocka av. Det gäller bara att jag kommer ihåg att se tillbaka på det här inlägget, så att jag tar med mig inställningen och kärleken genom vardagen. Jag blev inte lyckligare av att genomföra bedrifter. Därför tror jag hellre på dessa, som inte är mätbara. Det ger mig mer näring.

|
#1 - ISA:

Fina Julia! Såg din kommentar hos mig angående ångest och känner jag måste ge respons här så du ser. Blir för det första väldigt glad att du verkar uppskatta mig/bloggen så mycket (din ord, inte min tolkning haha. Sån hybris annars). Tack för att du skriver det <3
Sen blir jag väldigt stolt, fast vi inte känner varann, att du tagit steget att söka hjälp. För många är det ett enormt steg, både att anse sig vara "värd" hjälp när man inte har alla de där livsfarliga ångestbeteendena eller vad man ska säga, men också om man är i en miljö där psykisk ohälsa är lite trams och tabu. Vet inte om du är det men aa..
Jag tror terapi kommer hjälpa dig såå mycket. Ge det tid, att heal yourself tar ofta SÅ mycket mer tid än man tänker sig. Var snäll mot dig själv. Förlåtande. Och klappa dig själv lite på axeln för alla framsteg du gör för fan!! Jämför dig inte med andra, förminska inte dig själv. Ja, det var nog allt för nu.. haha. KRAM!

Svar: Jag är väldigt tacksam över din respons! Jag har ibland lätt att glömma att ge beröm och bara utgå ifrån att ni som jag uppskattar ska bara veta det av er själva.. 🙈 det är ett stort steg att söka hjälp, och i rättan tid! KRAM!
Ajli Müller

#2 - enna:

Tycker definitivt du ska köra på dem målen :)

Svar: Jag tror de är viktiga :)
Ajli Müller

#3 - Hanna Karlsson:

Jag tycker du har satt upp bra och realistiska mål för året. Såna där mål som inte kräver så mycket av en för att kunna genomföra.

Svar: Tack! Jag tror att dessa mål kräver rätt mycket av mig för att kunna genomföra haha, men jag tänker göra det ändå!
Ajli Müller

#4 - Netti Starby:

Det är verkligen vettiga och kloka mål du har och det bästa är att ta några få i taget. Då blir det lättare att utföra dom och sedan gå vidare med nya. Lycka till! <3 Kramis

Svar: Tack så mycket, så fint sagt av dig! Du är alltid så vänlig.
Ajli Müller

#5 - Alice:

Det låter som väldigt bra och långsiktiga mål! <3

Svar: Tack, jag känner mig nöjd med dem :)
Ajli Müller

#6 - Heléna:

Det låter som bra och rimliga mål för 2020! Det gäller att lyssna på sin kropp och knopp <3 Så söta apor!!! Hoppas du får en fin vecka! Jag har börjat veckan med att tvätta och städa ut julen. Kram <3 <3 <3

Svar: Tack! Jag plockade aldrig fram julen, men har handlat och skjutsat Erik till jobbet och så.
Ajli Müller

#7 - Jasmine:

Jag tycker att dina mål inför året är kloka, sunda och realistiska. Mål behöver i min mening inte alltid vara mätbara... (Har ett visst agg mot just mål...). Heja dig! <3

Svar: Stort tack för de fina orden och för berömmet.

Kram

Svar: Visste inte det om din inställning till mål :) tror jag har haft en osund inställning till mål förr, nu passar det här bättre :) kram!
Ajli Müller

#8 - birgitmaria:

Den här fastan har nog stigit mig åt huvudet, jag trodde jag hade kommenterat detta, tydligen inte.
Superbra mål!
Det här fixar du, för det är ju mål som aldrig tar slut. De kan ju bara bli bättre :-)

Svar: Men tack snälla du, vilken skön push! Tack så mycket! Ja de kommer bara bli bättre och bättre dag för dag!
Ajli Müller

Kommentera här