Planering av veckan i min Personliga Almanacka

Jag följer så många begåvade kreatörer och de har så gott som alla någon form av planner, om det så är en kalender i filofax, en smart app eller en bullet journal. Alla är inspirerande och man vill väl inte vara sämre. Jag har en från Personlig Almanacka (som vanligt) och har fyllt i årets första veckor. Men så tänkte jag att med alla klistermärken och dekorationer så skulle det vara kul att visa upp också min kalender. Även om den inte är custom som en Bujo.
 
Ett fantastiskt drömskt omslag ↑
 
Veckans planer än så länge ↑
 
Jag har fler planer än dessa, men just nu är det bara de här som har en fast tid. Jag håller fortfarande på att känna efter hur mycket eller lite jag vill pracka dit. Vecka 5 blev det "extra-allt-och-lite-till". Vi har löning, tacksamhetslista, bilbesiktning, träning, jobb och att-göra-lista.
 
Nu vill jag att ni ska lägga upp bilder på era planeringsredskap!
|
#1 - Julia Svensson:

Åh så härliga planer!!

Svar: Det man man väl säga
Ajli Müller

#2 - Ullie:

va duktig du alltid är o skriva
ja glömmer tom o skriva ibland så ja va ska ja me almanackan till :)

Svar: Jag förstår inte hur man klarar av att hålla allt i huvudet, klarade jag det hade jag väl inte skrivit heller tror jag. Fast det är lite kul att pyssla med den också :)
Ajli Müller

#3 - johanna:

Men åh vilken snygg kalender <3

Svar: tack, jag är så himla glad över den :D
Ajli Müller

#4 - Marie:

Oh vilken snygg kalender fick också hem min för någon vecka sedan, =D

Svar: Tack, och grattis :)
Ajli Müller

#5 - Heléna:

Så fint du har gjort i din almanacka! Jag har gett upp hoppet om att använda en vanlig hederlig kalender/almanacka efter att flera år i rad varit duktig och fyllt i de första veckorna varje år och sedan finns det inte en enda notering fram till att året är slut! Jag är alltså världssämst på att föra en almanacka på papper med penna. Min planering finns i min mobilkalender till 100 % - skulle inte ha koll på något utan den! Kram fina och godnatt <3

Svar: Men så länge man har koll på något sätt, med mobil eller kalender eller i huvudet, så är det okej! Jag tycker att det är kul att pyssla med kalendern, jag tror att det är därför jag fortsätter att komma ihåg att fylla i den och att KOLLA i den. ANVÄNDA den. I huvudet har jag ingenting. Jag har också varit sjuk i utmattning en gång, och jag tror att det ger bestående hjärnskador på det sättet. Aldrig att jag kommer kunna hålla planering i huvudet!
Ajli Müller

#6 - Anna Maja - Littermentärt:

Jag har en Bullet Journal som inte är så där artistiskt fin som så många på internet, men som jag ändå försöker med ibland. Brukar lägga upp bilder på min instagram ibland (då framförallt bokuppslagen).
Det här året försöker jag komma in i att faktiskt använda metoden lite mer som den är tänkt och har därför bara skrivit alla dagar efter varandra allt eftersom med små enkla punkter och utropstecken osv för det som behöver göras och kommas ihåg. Inte särskilt snyggt och jag vet inte om jag känner mig mer strukturerad. Men ändå.

Svar: Jag har sett dina trackers från din bullet journal på instagram, och tycker att den är sviiiinsnygg och kul att följa :D Det måste vara väldigt roligt att fylla i den också. Skulle motivera mig att läsa mer och mer och mer och mer ;D
Ajli Müller

#7 - Lisa:

Vilken fin almanacka :) Skäms att säga det men jag har faktiskt inga planeringsredskap. Borde verkligen skaffa det kram :)

Svar: Fast om du har koll och minns saker ändå så BEHÖVS ju faktiskt inget planeringsredskap :D Jag är för virrig och glömsk och stressad utan ett, då är det kul att göra den lite extra fin :) Kram!
Ajli Müller

#8 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Vilken fin almanacka :) Jag själv skriver alltid ned allt i mobilen

Svar: Jag använder min mobil så himla dåligt, så det hade inte gått för mig - men dessutom tycker jag att det är så himla roooooligt att pilla på med kalendern :D Så hade jag skrivit i mobilen hade jag behövt en app med färger och klistermärken och sånt XD
Ajli Müller

#9 - Amanda (Swedish Passport):

Så kul att få se! Hade en bujo för ganska exakt ett år sedan men gav upp den då jag ärligt talat bara blev stressad av den, haha! Dock var ju detta en riktigt kreativ lösning, får kanske köra på något liknande med min vanliga kalender ;)

Svar: Ja men gud ja, blir man stressad av den så gör den ju mer skada än nytta! Jag tror jag blir mer stressad om jag inte hade kalendern, eftersom jag glömmer saker då och får skämmas ;D
Ajli Müller

#10 - Alice:

Åh, vad kul att ta del av, älskar att se sånthär kreativt!

Svar: Tack, vad glad jag blir! Åh, kan du inte bara byta tillbaka till blogg esse, nouw tar fortfarande hundra miljarder år att ladda och att skriva kommentarer på XD
Ajli Müller

#11 - Pauline Hurtig:

så fint :D

Svar: Tack så mycket :)
Ajli Müller

#12 - Lina:

Åh vad kul att du har kommit igång med kalendern nu, längtar och se vad som kommer planeras här nest =)

Svar: yaaay, det är superroligt ju!! Jag skulle kunna sitta för evigt ;)
Ajli Müller

Kommentera här