Vecka 3 | Sammanfattning

Betyg på veckan:
 
 
 
4/5
 
 
Magen var bättre och jag har bajsat riktiga bajskorvar! För första gången sedan min 30-årsdag! Vilken ägde rum den 20 november 2019! Utropstecken!
Jag åkte på fiket Café Aptit med min kompis Jennifer när jag hade blivit allergisk mot hennes rara kisse, Tjorven. Där drack jag en kopp örtte som var gött!
På tisdagen var jag på modern dans och jobbade arslet av mig så till den milda grad att jag resten av veckan knappt kunde gå på grund av den extrema träningsvärken..!
Jag var på jobbet igen, för första gången sedan 23 december och hade en riktig jädra dunderdag med gott humör, glada kunder och mycket att göra. 
Vårdcentralen var himla snabba: jag ringde dem i tisdags och fick en tid redan på torsdagen, där jag grundligt fick beskriva och prata av mig och lämna prover på lab. 
Tobias sa "Vad snygg du är" istället för "Vad fin du är" (när jag var fin, jobbfin liksom) och då kände jag mig väldigt snygg plötsligt! Just ordet snygg får jag bara höra från min man annars (och från mig själv!), och av andra brukar jag få vara fin, söt, gullig. 
 
 
 
Det är aldrig så kul med prover såklart. Eller det finns säkert någon som tycker det, men jag själv är inte så himla taggad på att bli stucken.
Jag har varit brutalsugen på Long Kong eller Litchi eller Longan... och hittade inga. Finns de ens i livsmedelsbutik, överhuvudtaget..?
Lite huvudvärk har jag haft eftersom jag har slutat med kaffe. Och nikotinspray. Samma vecka. 
Och på lördagen var magen sämre igen. Inga bajskorvar. Men då hade jag faktiskt fuskat med magdieten också på fredag kväll, genom att äta fransk fisksoppa. Den var så satans god att jag är sjukt deppig att jag inte klarar av ens den. Det lät så snällt på innehållsförteckningen...
Ett ångestpåslag.
 
| REVANSCHSUGEN |
 
Sola solarium, för att få lite färg på kroppen, lite ljus på tallkottkörtlarna och kanske behandla mina eksem.
Dansa modern dans med Linnea på Balettakademien.
Jobba på Dea Axelssons måndag, onsdag, torsdag och fredag.
Simma och ta ljusterapi på IKSU Spa med min storasyster.
Födelsedagskalas hos Jennifer.
 
 
Berätta om er vecka!
|
#1 - Anita:

Härligt, nya tag inför nya veckan nu då :)

Svar: Ja, Men det är inte mycket som kan toppa två fina veckor i rad! :)
Ajli Müller

#2 - Sarah:

Det är alltid kul att få komplimanger :) Träningsvärk är inte kul och speciellt inte när den är så illa att man knappt kan gå :/

Svar: imorgon är det dans igen och träningsvärken är fortfarande helt brutal!
Ajli Müller

#3 - birgitmaria:

Måndagen var väl bra, sen har jag mest varit trött och anti... så är det ibland. Men en skidtur idag gjorde susen.
Härligt att höra att din mage är på bättringsvägen!
Modern dans lät ju himla spännande!
Jag laddar för en hel lördag med Zumba nästa helg. Wohoo!
Annars kan veckan bara bli bättre än den här.
Ha det gott!

Svar: Ja, igår kände jag mig trött och anti! Inlägget var tidsinställt till INNAN jag och erik gick på spa. Så på samma sätt som skidorna hjälpte för dig så hjälpte simningen för mig.
Då välkomnar jag vecka 4 åt dig :D <3 Ha det bäst
Ajli Müller

#4 - Heléna:

Härligt med ett bra betyg på veckan och jag tycker du är superbäst som både kom iväg och dansade och började jobba igen under samma vecka!!! Heja, heja!!!

Under min kommande vecka ska jag jobba måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. 2 timmar om dagen är det fortfarande som gäller. Imorgon har jag tvättstugan och på tisdag ska jag träffa min nuvarande chef med min nya chef för en överlämning gällande min rehabilitering. Onsdag ska jag köra motionscykel så det ryker och fredag ska jag och Calle på bio och se "Unga kvinnor". Helgen är rätt tom fortfarande bortsett från ett till pass på motionscykeln.
Kram 💖

Svar: jag lästa att du skulle köra motorcykel och ALLTSÅÅÅÅÅ DET ÄR MIN DRÖM! Motionscykel lockar inte alls lika mycket ;D
Så skönt att du får en sådan stadig vecka vad gäller jobbet. När jag skulle arbetsträna fick jag flera timmar, färre dagar. De rekommenderar ju inte det, men jag fick göra det ändå för att schemat inte funkade. Och då slutade det ju med att jag fick bli lokalvårdare också...
Ajli Müller

#5 - Jeanette:

Men vad härligt att du haft en så bra vecka! :) Hoppas verkligen nästa vecka blir minst lika bra :)

Svar: Det är andra veckan i rad jag känner mig riktigt laddad alltså. Så himla peppad på att ta tag i 2020. :)
Ajli Müller

#6 - Netti Starby:

Vad skönt att du äntligen kunde bajsa ut stora bajskorvar. Vilka härliga planer du har för veckan och framförallt att du ska på ljusterapi. Sola solarium skulle jag också vilja göra för då känner man sig genast fräschare. :-D Kramis

Svar: JAG ÄR SÅ GLAD, magjäveln har strulat så mycket att jag inte ens tycker att det är genant att prata om bajs längre, det har varit tamejfan ALLT jag tänkt på, utretts för, ringt doktorn om, fått lov att ställa in planer för... till slut måste det få plats i en blogg också XD
Ajli Müller

#7 - elin:

Åh måste också sola solarium snart, jag är lik blek<3

Svar: Ja, man blir ju det. Här uppe är det hemskt mörkt och man blir inte brun förrän i typ maj.. XD
Ajli Müller

#8 - Johanna Utterberg:

Vilka positiva punkter och skönt att du mått bättre i magen!! :D Hoppas nya veckan blir grym!

Svar: Ja och det var i grevens tid. Höll på att ge upp tamejfan!
Ajli Müller

Kommentera här