Vi handlar och vi äter

Idag har jag och min mamma varit på Stora Coop Ersboda. Att handla mat är en av de roligaste grejerna jag vet, men jag har lite problem med det på senare tiden. Jag får svåra flyktkänslor och hjärtklappningar och sådant. Jag antar att jag oroar mig för att det inte finns en toalett och det går inte att bara springa ut hur enkelt som helst och så... lite samma som på flygplan! 
 
Det gick förhållandevis bra idag. Jag hade min trygga mamma med mig liksom! Det var roligt igen, att gå och titta och vrida och lukta och smaka. Jag köpte så mycket roliga saker som jag annars inte ofta handlar: macarons, ananas, salami med smak av chili och fikon (från delin), wasabinötter och pepparmintste. 
 
Dessutom, den saftigaste av blåbärsmuffins någonsin. Det visste jag inte då, men nu har jag just ätit kvällsfika med te och muffin och damn it to hell, jag kommer aldrig baka muffins igen. Jag ska bara vakta på att dessa kommer in igen.
 
 
Jag hoppas att ni har haft en riktigt fin fredag. Själv ska jag tillbringa kvällen med en ytterligare kopp te och se Supernatural på TV:n i sovrummet, med tyngdtäcket och allt. 
|
#1 - Netti Starby:

Vad skönt att det gick bra för dig att handla idag och blåbärsmuffins är så himla gott! :-D Kramis

Svar: Ja, det var lite av en seger ändå. Då blir jag glad :) Blåbärsmuffins var verkligen megagott. Jag brukade äta det till lunch, haha, i gymnasiet ;D
Ajli Müller

#2 - birgitmaria:

Men det är ju kul att handla mat! För det mesta. Och särskilt när jag är på större affärer som i Umeå. Då är det kul, för där hittar man alltid nåt som inte finns här.
Ikväll har vi ätit gott, sett talang och bara slöat!! Det är ju fredag!

Svar: Det var så himla kul, och hade det varit i början av månaden, eller en annan månad än januari överhuvudtaget, så hade jag gått bananas. Alla smaker av riskakor, alla sorters macarons etc :D :D
Ajli Müller

#3 - Alice:

Skönt att det gick bra, och roligt att handla lite nya saker! <3

Svar: Ja åh, jag är så himla nöjd! Att de hade macarons är så himla nice, lyxigt och jag är verkligen MYCKET förtjust i det!
Ajli Müller

#4 - Carolina:

Jobbigt med sådana ångestkänslor i affären. Min mamma hade dessa problem i min ålder har hon berättat, verkar vara jätte besvärligt :(
Skönt att det gick bra igår och att du fick med dig hem lite nya roliga saker och fick äta en riktigt god muffin :D

Svar: Det är dynga, särskilt som hjärnan är en riktig knäppis och därmed tror att det är AFFÄREN som är farlig. Alla fyra affärer som ligger närmast mitt hem är "förbjudna" nu för att jag fått panikattacker där. Och då är det helt hemskt ju, att tro att ICA supermarket är farlig affär som man blir sjuk av. Och istället kör jag bil 4,7 km för att gå på en Stora Coop som än så länge är "safe". TRAMS!
Ajli Müller

#5 - Junitjej:

Blåbärsmuffins är verkligen gott!

Svar: MENÅÅÅÅ, håller med såååå mycket! Igår åt jag en chokladmuffin: INTE lika gott!
Ajli Müller

#6 - Jasmine:

Jag tycker också om att handla mat, men kan liksom du tycka att det är lite väl påfrestande vissa dagar. Då väljer jag att inte handla, alternativt tar jag med mig min man.

Mums med lyxig kvällsfika! <3

Svar: Tack för orden gällande personlig kalender. Hoppas att du hittar ett system som passar för dig.

Kram

Svar: Jag tog med min mamma, det är nästan samma ^ ^ Jag har äntligen fått tummen ur, och Erik köpte mig en ny kalender igår :D
Ajli Müller

Kommentera här