| What up, februari? |

 
Det här är saker jag vill göra i februari, som ju snart står inför oss:
 
| Hit the gym |
Jag började inte med den delen av "new year, new me", för att jag kände inte för det. Jag hade öroninflammation och feber och var allmänt inte-piggelin. I februari tänkte jag att det kanske skulle vara dags ändå, eftersom jag ska till Alperna vecka 11. Lite ben och core skulle behövas!
 
| Äta geléhjärtan |
Det var länge sedan jag och Erik firade alla hjärtans dag, men geléhjärtan ska jag ha! Vanligtvis får jag dem av min mamma, men i veckan önskade jag mig dem av Erik. Vi får se om han kommer ihåg det... jag vet inte om han läser min blogg, men annars kan det här anses vara en påminnelse!
 
| Fortsätta på contemporary |
Jag och Linnea har missat ett pass var, så de sista fyra ska jag vara på och jag är riktigt laddad. Det är nästan synd att vi inte ska ha någon dansuppvisning med tanke på hur laddad jag känner mig!
 
| Fira syrrans födelsedag |
Det är lika kul att ge paket som att få paket. Eller nä, det tycker jag nog egentligen inte. Men i år har jag köpt saker till min syster som jag verkligen är glad över och tror att hon kommer tycka mycket om! Och då känns det verkligen extra roligt! 
 
| Rensa garderoben | 
Jag tror att det inte blir någon vinter i år. Inte som det var förra året, inte som det ser ut i min header. Därför känns det helt onödigt att byta garderob. Jag har skiftat till vinterkläder, men i tisdags var det strålande sol och 8 plusgrader, och jag känner ba: nä, orka. Vårkläder, tack! 
 
| Gå till gazebon med Erik |
Efter att Erik bröt foten i julas har vi på allvar inte gått en enda promenad. Alltså, det är inte jättekonstigt såklart, att Erik inte gjort det. Men vad har jag för ursäkt till att jag gått en promenad en enda gång på snart två månader? Ingen! Nu är Erik läkt och vi ska traska till "vår" gazebo har vi bestämt. Se hur den har det, så att säga.
 
 
Och ni då? Any plans?
|
#1 - Louise:

Men vilka grymma planer/mål i februari! :D

Svar: Tack, vad ska du hitta på i februari? :D :D
Ajli Müller

#2 - Therese:

Mycket att göra, men också saker att se fram emot. Hoppas du kan göra allt du vill! :)

SVar: ​Nej, vanligtvis är det valpar som gör sånt för att det kliar i tänder och munnen oså. Ena veterinären sa att han kan ha haft ont i halsen och velat lindra det, medan en annan sa att det kan vara att han ville spy och försökte trigga igång det (som när de äter gräs). Han har mått mycket bättre under helgen!

Svar: Bara saker att se fram emot :D Jag tycker att det verkar vara en riktig pangmånad :) Vad ska du hitta på då?
Ajli Müller

#3 - Sara:

Låter som riktigt bra planer! Hoppas att du får förverkliga alltihop som du drömmer om under februari månad :) Själv har jag också hunnit vara sjuk under januari så det är först nu som jag har börjat gymma aktivt igen. Kram på dig!

Svar: Alltså januari är en otursmånad, för igår fick jag feber igen.. och har något munsårsvirus och ont i örat också... crazy! Kram!
Ajli Müller

#4 - Ida:

Låter ju som riktigt härliga mål!! Rensa garderoben är så himla härligt tycker jag haha, såå skönt när det är gjort :D Jag ska iallafall till Österrike nu i februari och jag är såå taggad haha!

Svar: Gud så himla roligt!! Jag ska till Italien i mars! I alla fall om min mage skärper till sig, i dagsläget fattar jag inte hur det ska gå.
Ajli Müller

#5 - Tess:

Jag har inga direkta planer för just februari månad men under 2020 har jag ett dussintal planer ;) Men jag hade tänkt dela med mig utav de i bloggen ;) ❤️

Svar: nu funkar ingenting... igår kom jag in på din egna hemsida men idag funkar varken nouw eller wordpress för mig. Jag ser fram emot det dock, att komma in på din blogg och få läsa dina inlägg.
Ajli Müller

#6 - enna:

Låter som en massa kul du har framför dig! En av sakerna jag ska göra i februari är att kolla balklänning :)

Svar: vad roligt :) Jag köpte min balklänning på Myrorna :)
Ajli Müller

#7 - Heléna:

Nej, någon vinter verkar det ju inte bli... Vi har haft regn nästan hela dagen och flera plusgrader - bläää....
Hoppas ni får till flera mysiga promenader du och Erik - underbart att komma iväg på lite äventyr till fots!
Jag har inte planerat så mycket än för februari mer än att jag ska testa att gå upp till 50 % på jobbet från och med den 6/2 - känns okej att testa. Jag hoppas februari kommer vara månaden jag orkar öppna min bok på nattduksbordet och börja läsa igen (och komma ihåg det jag har läst när det är dags att vända blad). Jag hoppas februari kommer innebära massor av temlor och att jag orkar fylla frysen med hemlagade matlådor. Kram 💖

Svar: Det låter väl jättebra!! Testar man inte så vet man inte, och nu kan du dra i handbromsen i tid! Hoppas att du får läsa också, det är ju kul när hjärnan är tillräckligt frisk. Jag har matlådor, men tvingar erik att äta dem för jag är just nu en riktig matsnobb och vill bara äta nylagat ;D tycker att efter att ha varit magsjuk i ett kvartal så får man det liksom ;)
Ajli Müller

#8 - Beatrice Jakobsson:

Vilka härliga saker du vill göra i februari!! ohh, äta geléhjärtan. MUMS! Rensa ut garderoben låter verkligen så härligt! <3

Svar: ja men oooja, det är verkligen härligt att rensa garderoben tycker jag :D New year, new me typ :D
Ajli Müller

#9 - Marie:

Ja här la jag också tänka till och strama åt lite fluff runt midjan jag fått jag ej gillar, samt härligt att Erik är på benen igen =D

Svar: det syns då inget fluff, men vet känslan :)
Ajli Müller

#10 - Josäfin Andersson :

Låter som härliga punkter!! Själv ska jag på konsert och fira födelsedagsfest i februari :D

Svar: Det låter ännu härligare :D
Ajli Müller

Kommentera här