En liten sammanfattning av det senaste

Hej alla med gott tålamod och som fortfarande tittar förbi hos mig ibland!
 
I sommar har jag sommarjobbat på Guldfynd och det har varit väldigt, väldigt roligt och svårt. Tänk, aldrig trodde jag att jag skulle skriva försäkringar, bedöma byrålådsguld, hantera försäkringsärenden och beställa diamanter och gravyrer från rikets alla håll och kanter. Jag trodde, helt ärligt, att jag skulle "sälja smycken". Som på Glitter! Men wow, vad jag har lärt mig!
 
I lediga stunder har jag försökt sola, bada, vila, promenera och landa i livet lite. Jag har stämplat i ett kvartal och ännu inte fått ett enda besked från A-kassan. Så jag längtar verkligen efter min första lön 25/8... men hoppas få svar innan dess såklart. Men om inte: en ytterligare månads snålande. Sedan..!


Och kan ni tänka er, på torsdag är min sista arbetsdag på Guldfynd innan jag tar ett par härliga lediga dagar inför att faktiskt flytta till läraryrket. Svensklärare igen, årskurs 7-9. Så strålande ändå, hur allting kan lösa sig trots tvära kast! Tyvärr är det inte utan vissa moln (förutom vädret alltså) på himlen: Eriks mormor har dött och det innebär, förutom sorgen det innebär att förlora en anhörig, att han åker till Åland precis när jag får ledigt.
 
Men när han kommer tillbaka... då är vi lärare!