Vi tar i från tårna nu!

Ja, nu är det sång på schemat. Jag har gått på allsång på Carlskyrkan ett par gånger nu, och vissa visor kan jag inte och andra kan jag utan text. Vissa psalmer kan jag inte orden till, men melodin. Gärna alt-stämmor på skolavslutningssånger. 
 
 
Det är verkligen trevligt, att få sjunga sådär kravlöst. Eftersom sångerna är i hög tonart låter det inte helt OK för mig, för jag är alltså den mörka stämman i körsång. Men jag kör ändå! Det är så roligt att sjunga!
 
Visst är det märkligt ändå att jag älskar att sjunga, men bara känner lite "meeh" inför att lyssna på musik? Det måste jag ju komma över!
|
#1 - Lisa:

Visst är det roligt att sjunga. Jag gick i skolkören när jag var ung och vi sjöng alltid Uti får hage. Min lärare som hade varit operasångerska hade arrangerat den på ett speciellt sätt och det kommer jag ihåg än i dag. :)
Numera får jag inte sjunga hemma för barnen gillar inte min sångröst haha. Men jag gör det ändå.
Kram

Svar: Helt rätt att du gör det ändå! Heeeelt rätt! Jag gick i kyrkokör och så gick jag en gymnasieklass i körsång också i gymnasiet! Och en till kyrkokör i vuxen ålder vid Jokkmokks frikyrka! :)
Ajli Müller

#2 - Linnea:

Grattis till nygamla lärarjobbet (som jag läste om i det tidigare inlägget)!

Och vad fint med bilder ifrån Carlskyrkan, som ligger alldeles i närheten av mina föräldrar och gatan där jag växte upp. Jag brukade sjunga i kyrkan barnkör som liten :)

Svar: Tack så mycket Linnea, det känns väldigt bra! Går dina föräldrar fortfarande i Carlskyrkan har jag säkert träffat dem, är ofta där :)
Ajli Müller

#3 - Emma Engström :

Kravlös sång, så härligt! Liksom få ta i och bara få ur sig allt, vilken känsla 🙏🏻🥰

Svar: Helt klart!
Ajli Müller

#4 - Malin:

Åhhhh vad mysigt ❤️ Kram

Svar: Jaaa!! ❤️
Ajli Müller

Kommentera här