Q & A | Del tre

 
Genom åren som du har bloggat så har du bytt bloggnamn flera gånger. Jag är lite nyfiken på varför och vad namnen hade för betydelse? 

Lorissalovebomb.se slumpade jag fram med en namngenerator. Det var 2010! Den blev sedan kapad och är nu raderad (men ändå dyker min gamla bloggdesign upp med inlägg om generande hårväxt och reklam om e-cigg, vill inte länka men ni kan ju kolla själva...).

Då tog jag mitt eget förnamn juliamullersandvik.se och den blev OCKSÅ kapad och gör nu reklam för någon badrumsstädning, digital handel och någon... bokblogg... vill inte länka, ni får själva skriva in det om ni vill titta.

Då tog jag ljuvajulia.blogg.se för att det lät så rart. Jag bytte så småningom tillbaka till lorissalovebomb.com (eftersom .se var kapad) och lekte lite där och ville väl vara ball snarare än rar, men sedan blev jag sjuk och allt blev falskt och konstigt. Det är svårt att förklara...

Ajli Muller blev det för att jag ville "börja om" och vara ärlig och stark. Ajli är mitt smeknamn sedan jag var tre år gammal, kanske fyra. Muller var ett kul sätt att skriva mitt efternamn Müller, för att det lät lite ilsket. Som åska! Och här trivs jag faktiskt himla bra!

Tro du mer på Einsteins gravitationsteori än Newtons? Varför det?
Nej. För att jag kan dem inte, alltså tror jag inte mer på någon än den andre, så vitt jag vet till dags dato. Får väl återkomma om jag återvänder till skolbänken och lär mig skiten igen!

Vilken är den finaste bilden på dig du har?

DEN HÄR ↓ JAG VAR EN STJÄRNA!!!

 
Skulle du kunna tänka dig att bli vegetarian/vegan?
Jag vill svara JA, men "statistiskt" verkar det tyvärr inte som det, så många gånger som jag sagt det.


Om du skulle det, i så fall av vilken anledning?

Alla anledningar! Jag vill värna om djuren, jag vill värna om miljön och jag gillar verkligen vegetarisk kost, så det borde inte vara några problem. Så jag fattar inte varför det är några problem, men det har hittills aldrig hållit.

Tror du att vi lever vidare i någon form när vår kropp dör?
Jag tror på att komma till himmelriket och räddas enligt kristen tro, och i mina mörkare stunder att förmultna enligt ateistisk tro/icke-tro. Då känner jag mig väldigt ensam.

Vad har du för drömmar för mars månad?
Jag drömde om att åka utförsåkning och få vårkänslor! Hade det ca en vecka också!


Kaffe eller te?
Te. Kaffe. Te. Kaffe. Te.... KAFFE... TE! Väljer te... men vill ha kaffe också.

Om du fick byta liv med vem du ville under en vecka, vem skulle det vara och varför?
Jag skulle vilja vara man i alla fall, testa den anatomin så att säga... testa den rövigheten också kanske, skulle jag kunna bli någon pampig typ. John Travolta eller Tom Cruise exempelvis! Jag skulle leva dyrt och outa scientologerna.

Har du alltid bott i norrland?
Det stämmer, det har jag! 28 år i Umeå och 2 år i Jokkmokk. Stuga i Hemavan och i Sörmjöle.

Föredrar du att hellre äta förrätt eller efterrätt?
FÖRRÄTT! 

 

Vad är det bästa/värsta med att blogga?
Det bästa är nog att det är roligt att skriva och dokumentera och formulera. Listorna och recepten och det snygga redigerade är ju inte dagboksaktigt utan mer "redaktionellt". Det är väldigt roligt att skriva om sig själv också, ett sätt att minnas. Och så är det roligt att bli läst! Tror alla som drömmer om att bli författare gillar att ha en läsare.

Det värsta är... inget, väl? Jag ser inte några nackdelar med att blogga som jag gör, åtminstone.

Om 10 år, vad gör du då och vart bor du då?
40 barre är jag då. Jag tänkte att jag skulle bo i radhus då, men förmodligen här i Umeå. Det är helt onödigt, hatar den långa vinten och den korta fula hösten... jag bor ju i helt fel ände då! Aja. Kanske Åland då. Och så tänkte jag att då jobbar jag kanske som vägledare för... ofrivilligt arbetslösa. Jag tänker ha smashing fysik också, god hälsa och verktyg att hantera mig själv med och en värdefull fritid att dela med mina närmaste anhöriga och säkert ett jädra tjog med kollegor och vänner. Kommer det in någon unge i bilden på väg mot 40 så kommer säkert mycket handla om det, då... men är inte helt säker på att det blir några barn så jag skapar en framtid där jag KAN ha ett barn men inte behöver ha ett.

 

SLUT PÅ FRÅGOR! BRA JOBBAT! TACK ALLIHOPA!