Cervinia jämfört med Hemavan!

Jag var ju väldigt ledsen över att inte kunna åka till Cervinia. Men det visade sig vara en jättebra tid att bli sjuk ändå, för dag 2 sattes Cervinia i 21-dagarskarantän, vilket alltså hade inneburit att jag och pappa inte hade fått åka hem. På 21 dagar. När vi väl kom hem skulle vi fått lov att sitta i 14 dagars karantän här hemma... förstår ni hur länge jag, sjuk eller inte, hade behövt vara i karantän!???!!!?? 
 

Begreppet "Tur i oturen" får en helt ny betydelse...

 
Istället åkte jag till Västerbottensfjällen med bil och jag fick vara fastande, för att minimera risken att magen gav upp. Det funkar ju, när man kör. Så vi kom fram och jag fick äta en ljummen macka och se backarna. Äntligen.
 
 
Det var inte så tokig utsikt från vårt vardagsrum. Efter att ha slöglott lite på Fucking Åmål bjöd pappa på middag och sedan var vi klubbade. På allvar... klubbade. Jag gick in i ett litet skrymsle som såg ut som Harry Potters sovrum i ettan och där sov jag som en sten inför första åkdagen.
|
#1 - Denise Taylor:

Just på grund av allt kaos kommer min mamma redan idag (inatt) till Sverige just för att inte riskera att bli fast på Malta till min förlossning.

Tur i oturen, känns som fjällen är trevligare än karantän :P

Svar: Jag förstår henne, tror det är klokt :) Och ja, fjällen var att föredra!
Ajli Müller

#2 - Alice:

Verkligen tur i oturen, och vilken himla fin utsikt ni hade ju! :D

Svar: verkligen!! Det var så himla mysigt :)
Ajli Müller

#3 - Heléna:

Om du bara visste hur saknad du har varit!!! Är så glad över att du är tillbaka igen!!! Skönt att resan upp gick bra och utsikten var det ju definitivt inget fel på!!! Det var verkligen tur i oturen!!! Stor kram finaste babe och ha en helt underbar lördag!!! 💖💖💖

Svar: Gulligaste Heléna :D <3 TACK!! Ja åh, det var så skönt, var så rädd att bli åksjuk av att vara fastande, men var så rädd att äta p.g.a. magjäveln. Min nya medicin, peppar peppar, verkar göra UNDERVERK!!!
Ajli Müller

#4 - Johanna Utterberg:

Verkligen tur i oturen! Och så fin vy ni hade från ert rum! :)

Svar: Men verkligen, vardagsrummet och köket pekar rakt ut mot den där utsikten. Mitt lilla rum hade inget fönster, för jag valde ett litet ett, men det var sååå strålande snyggt :D
Ajli Müller

#5 - Marie :

Ja så länge i karantän hade inte varit så kul. Bra att det ändå blev en bra resa trots att det blev till ett annat ställe.

Svar: tror inte karantän är så kul överhuvudtaget, men karantänsatt i en stad man inte känner och så gå till ett hem man inte bor i känns bara fruktansvärt! Nu ska man inte tänka "tänk om"... men TÄNK OM!
Ajli Müller

#6 - Linnea:

Det där såg ju toppen ut ändå! :)

Svar: ändååååååå åh ja så skönt :D
Ajli Müller

#7 - Ullie:

ja ibland blir det bra till slut men man kan undra hur et styr sej ödet liksom
ser väldigt fint ut

Svar: Det kan man sannerligen :)
Ajli Müller

#8 - Carro:

Magisk utsikt skulle jag säga och vilken nostalgi med Fucking Åmål 😍

Svar: Verkligen, det var så fint och jag blev sugen på Oboy XD
Ajli Müller

#9 - Sara Ekman:

Ja verkligen tur i oturen, hade ju varit galet segt att sitta i karantän om man inte är sjuk :/

Svar: Så jädra tråkigt alltså!! Fattar grejen dock, att man ska hinna ha smittan och sedan bli av med smittan innan man åker och skvätter den på någon annan, det är väl tanken i alla fall XD
Ajli Müller

Kommentera här