Den bästa arbetsfördelningen

Här har vi lite bilder från andra åkdagen i fjällen, då Kungsliften var öppen och vi åkte upp och ner i den backen lite. Det är bästa stället och vet ni vad jag fick göra? Åka off-pist! Bara sådär mellan pisterna, man liksom sneddar ut i sidan, men ändå! Det var så härligt. Som att surfa! Pappas skidor var för tunga, så han fick bara titta på när jag glassade.
 
 
Efter en lång dag i backen så bar det hemåt och vi såg på The Nightmare before Christmas och åt röding. Och det var så gott. Pappa är en jätteduktig kock.
 
 
Jag tycker att vi hade en så bra ansvarsfördelning: jag gjorde salladen och drack vitt vin. Pappa gjorde allt annat: betalade för maten, betalade för vinet, lagade maten och diskade undan. Hör ni, vad bortskämd jag blev!
|
#1 - Sara:

Jag tänker att det är det man har föräldrar till? Nävars. Snacka om lyx att bli bortskämd sådär! Det förtjänar du!

Svar: haha lite så är det nog :)
Ajli Müller

#2 - elin:

Men gud så god den där maten såg ut<3

Svar: ja tänk vad man kan äta gött!
Ajli Müller

#3 - Lisa:

Vilka underbara bilder. Ser verkligen härligt ut. Jag önskar jag kunde åka skidor och snowboard. Hela konceptet med snö, frisk luft och motion är ju precis vad man behöver för att koppla av. Kram <3

Svar: Jag är väldigt tacksam att mina föräldrar lärde mig redan när jag var liten! Skidor har jag inte åkt på...19 år. Så det tror jag inte jag kan längre, hehehehe. Men snowboard har jag istället åkt i 19 år och det är verkligen avkopplande!
Ajli Müller

#4 - Sara:

Låter som att ni hade en jättehärlig dag!

svar: Tråkigt att höra att ni permitterats, hoppas att det löser sig med facket och allt annat. Och hoppas att permitteringarna inte pågår länge. Ta hand om dig!

Svar: shit fick veta i veckan att vi inte permitterats. Vi har bara fått gå hem, och de hoppas att regeringens krispaket ska återbetala lönen... shit :/
Ajli Müller

#5 - Heléna:

Helt underbara bilder och så himla kul att du kunde köra off-pist!!! Tror din pappa gillade arbetsfördelningen - pappor är så med sina små flickor 😂 Min pappa kallade mig för sin lilla gumma så länge han levde och då var jag ändå 34 år när han gick bort i cancer. Maten ser gudomligt god ut - älskar röding!

Hoppas du får en underbar dag finaste babe! Jag har precis fått brev från mag-tarm på sjukan att de har gjort om mitt läkarbesök till en telefontid pga corona... SKÖNT - vill inte visa mig på sjukhuset i onödan med tanke på att de vårdar en patient på intensiven där för coronasmitta!

Kraaaam bästa du 💖💖💖

Svar: Jag kallas knopp av mamma och babe av pappa :D Efter lilla grisen babe visserligen, men ändåååååå :D :D
Jag är ledsen över mag-tarm och psykiatrin nu. För att det finns inte en chans att jag får komma dit än på länge, eftersom det nu vårdas en massa Covid-19 på vårt sjukhus nu. Tror inte de gärna går in i någon med kamera då.
Ajli Müller

#6 - Emma Engström:

Åhh är den filmen att rekommendera? Bara hört om den men inte sett haha! Härligt fördelning, teamwork är det bästa!! KRAM <3

Svar: Inte för de som inte orkar se film ens vanligtvis, hehe, det är en tecknad musikal och mer som ett konstverk än en film. Till och med replikerna går ofta på rim. Den är fantastisk, men man måste gilla film.
Ajli Müller

#7 - Alice:

Vilka fantastiska bilder! Ni ser ju ut att ha det alldeles underbart ni också :D

Svar: Absolut, man gör vad man kan :D
Ajli Müller

#8 - Therese:

Men åh vad gott och så härliga bilder! Läste först rubriken som "den bästa arbetsförmedlingen" och förstod inte inlägget, haha.

Svar: Det är en crested gecko! :)

Svar: Hehe, näää, ingen arbetsförmedling finns att hämta hos pappan tyvärr XD
Ajli Müller

#9 - Pauline Hurtig:

vad härligt :D

Svar: Oja :D Mycket härligt!
Ajli Müller

#10 - Marie:

Men ohh så ljuvligt har inte ni det då =D

Svar: Det var tur att vi fick den semestern :)
Ajli Müller

#11 - Carolina:

Låter så härligt med off-pist och en dag i backen! Trevlig arbetsfördelning, brukar se ut så hemma hos oss haha :D

Svar: Det var nice, jag känner att jag drog det längsta strået ;)
Ajli Müller

Kommentera här