Sminktips från min storasyster Fanny

Jag fick ett förslag av DEN HÄR bloggaren att snacka sminktips, men tyvärr är jag helt fel person att svara på sminktips eftersom jag sminkar mig typ två dagar i veckan. Av sju, om ni inte fattade det... Med eller utan jobb. Med eller utan kalas. Med eller utan utgång. Jag gör verkligen ingenting... nedanför har jag det mesta jag någonsin har: concealer, bronzer (vilket jag har både på kinderna, ögonlocken och ögonbrynen), mascara, eyeliner och läppstift..
 
 
Det enda jag använder exakt varje dag är läppstift. Jag har flera sådana små neccessärer som bara håller ett läppstift och en spegel... i alla mina väskor. Tro inte att jag dissar! Jag har en syrra som råkar vara intresserad av just make up, och jag har bett henne om råd. Här kommer det:

 
Okej, Jag (Fanny) kan OMÖJLIGT få plats med alla mina tips och trix och favvisar i detta inlägg. Kanske det får bli ett stående inslag? Vem vet. 
 
Hur som helst, jag har två tips att bjuda på idag och det är mina två absoluta budgetfavoriter när det kommer till Make up. Faktum är att jag, sedan jag började köpa dom, aldrig har bytt ut dom till någon annan produkt i samma kategori! Amen ni hör ju?! Bästa produkterna!
 
Mitt första tips är en magisk foundation (Blur) från Lumene:

 
Den finns i flera olika nyanser och har jätte fin konsistens. Den är täckande men ger absolut inte ett "kakigt" intryck. 
Tips tips!
 
Min andra "kan inte leva utan produkt" är denna ögonbrynspenna från NYX (Micro brow pencil) :
 
 
Den finns också i en herrans massa nyanser, jag använder själv färgen "Taupe" och gillar att den inte blir för mörk och heller inte för varm i färgen. Pennans stift är super tunnt vilket jag älskar och så är det en borste på ena sidan av pennan också. Uppskattas! 

Det var mina två budgetfavvisar! Hoppas ni gillar dom lika mycket som jag gör. 
 
Tjingeling!  
|
#1 - Lisa:

Använder inte heller så mycket smink utom om jag ska bort. Både Lumene och Nyx är bra märken trots att dom är billiga :)
Det bästa med dom är att ingen av dom testar på djur vilket är viktigt för mig. kram <3

Svar: aaah, vad bra! Jag har en lumene ansiktsskrubb som är underbar :D
Ajli Müller

#2 - Netti Starby:

Du behöver ingen smink för du är så himla fin naturligt. Om du vill ha smink så räcker det med att du framhäver dina naturliga drag. Kul att du visar dina favorit produkter. :-D Kramis

Svar: Det var snällt :) Tror ingen behöver smink egentligen, men när man lix lärt sig det roliga i det så ÄR det lite roligt. Det är inte mina favoriter, syrrans :)
Ajli Müller

#3 - Tess:

Hahaha ditt läppstift är som min kajal, det ända jag behöver!

Svar: EXAKT SÅ! Ta bort hela min neccessär, men spara för i helvete läppstiftet/kajalen ;D
Ajli Müller

#4 - Ullie:

har ju fransar vilket är att man allti är sminkad så bra
men denna månad hoppade ja det o det är inte skoj avskyr men tar lite penna oxxxå så känner mej lite pigg

Svar: Fransförlängning är inget för mig, varje gång jag träffar en så vill jag av tvångsmässighet bara ta tag i dem och slita av dem XD Tycker det såklart är snyggt och sminkat och så, men vill alltid bara RYCKA LOSS DEM. Vet inte varför ;P
Ajli Müller

#5 - Bra:

Jag sminkar mig också väldigt sällan. Följer nån smink och skönhetsgrupp på Facebook i hopp om att få ett intresse för det... Men nope, smink bara förstör min hy?! 🙈

Svar: Men det hade verkligen varit kul att ha ett sådant intresse, snacka om att ha något som aldrig liksom "tar slut"!? Men vad ska jag nu hitta på när det inte biter på mig? Hudvård kanske....? För smink fuckar min hy också, så kanske hudvård som skrubbar och sånt..!? XD

Älskar att du heter BRA idag. För du är så bra.
Ajli Müller

#6 - Jennifer:

Jag sminkar mig inte ens 1 dag av 30 hahaha :P

Svar: Då skulle jag inte be dig om sminkråd om man säger så
Ajli Müller

#7 - Carro:

Vilka härliga tips. Och vilket fint och roligt minne 😍

Svar: Jättefina tips.Blir själv lite köpsugen :D
Ajli Müller

#8 - Heléna:

Härligt med tipsa av alla dess slag! Jag är ju så där tråkig att jag bara använder mascara vissa dagar och inget andra, men lite tips om bra produkter är alltid välkommet iallafall i händelse av att jag skulle ge bort i present eller få för mig att sminka mig lite mer och oftare än jag gör idag. Kram 💖

Svar: EXAKT! Jag fick det att låta som att jag aldrig använder smink, det gör jag ju faktiskt, men jag KAN inte smink XD Kan INGENTING. Allt är köpt på apoteket liksom. Kul att höra från syrran också, blev genast sugen på ögonbrynspennan :D:D KRAM BABE!!!
Ajli Müller

Kommentera här