Ski-in-ski-out

Det här med frågestund visade sig vara en förbannelse och en välsignelse. För det ramlade in så extremt många frågor, och även de som inte är djupa och personliga tar sin lilla tid att svara på, hitta bilder till... jag får dela upp det i flera inlägg, annars kanske det verkar som att jag inte blev glad över att ni ställde upp - men det blev jag! Det var roligt och jag jobbar på det.
 
Åter till Fjällen: första dagens utförsåkning laddade vi upp med grekiskt lantbröd, tryffelsalami, tomater, ägg, kaffe, Ramlösa (för mig, juice för pappa och det var finare på bild...) och en blåbärsmuffins. 
 
 
Sedan gick jag utanför dörren och knäppte på mig bindningarna och så var jag i backen. Ski-in-ski-out-läge. Extremt bekvämt, särskilt om man är orolig.
 
 
Det hade vrålsnöat hela natten och vi trodde vi skulle få pudersnö, men på morgonen hade det blivit tre plusgrader och alltså ooooj som det krävdes av benen. Jag var alldeles darrig när det var dags för lunch.
 
 
Och första dagen tog jag pannkakor med sylt och grädde, samt en starköl till lunch. Det var en ultimat kombination. De andra dagarna fotade jag inte lunchen, men vi åt på samma restaurang alla dagar. Jag tog Croque Monsieur och Toast Chèvre dag 2 och 3 medan pappa tog Boef bourguignon och bouillabaisse.
 
 
 Väl hemma var det mört i benen alltså... den där första dagen var det så blåsigt att Kungsliften stod stilla och så tung snö att mjölksyran verkligen pumpade! Så vi lutade oss bakåt, såg Hannibal och åt tapas i stugan den kvällen.
 
 
Det var inte alls dumt.
|
#1 - Hanna Karlsson:

Kul att du fick så många frågor i din frågestund. Jag ser fram mot att få läsa svaren. Det låter som att du fått riktigt bra benträning. Men om jag fattar det hela rätt. Bodde ni typ i backen alltså? Eller är jag trög.... :-P Ibland önskar jag att jag kunde äta pannkakor, särskilt mammas med glass och sylt. Mums!

Svar: Ja, vi bodde i slänten som ligger på transportsträckan :D Det var NAAAAAJS!
Ajli Müller

#2 - Heléna:

Jag är verkligen så himla glad över att du kom iväg med din pappa!!! Underbara bilder och så mysigt med tapas!! Jag älskar tapas och skulle kunna äta det flera dagar i veckan! Oliver tillhör ju den antiinflammatoriska kosten så du äter ju så himla rätt du som älskar oliver! Jag kan bara inte lära mig det... suck... Nå väl - finns så mycket annat jag kan stoppa i mig 😁
Jag satt igår med alla frågorna till min frågestund och jag håller med dig om att det tar tid! Man vill ju ge bra svar till de som har lagt energi på att ställa frågorna. Är i princip klar med inlägget nu så det kommer redan imorgon. Ska bara leta reda på bra bilder till det.
Kraaaam bästa och ha en underbar dag!!!! 💖💖💖

Svar: Jag är väldigt glad jag också :) Oliver åt jag direkt ur burk på ett foto från när jag var kanske 7 år gammal. Tvingade också pappa att alltid låta mig dricka skummet på hans öl när jag var liten, samt att få doppa pepparkaka i hans kaffe... När jag var 18 år hade jag frotfaranda aldrig druckit vin (jag var inte så festig av mig) och så var det dags att äta mat och "Vem vill ha vin?" och det var så strävt och konstigt och jag älskade det XD
KRAM <3
Ajli Müller

#3 - Lisa:

Vilka härliga bilder. Ser verkligen jättemysigt ut :)
Blev verkligen sugen på pannkaka, sylt och grädde nu :)
Ha en fin måndag kram <3

Svar: Då tycker jag du ska steka ett gäng :D Kram!
Ajli Müller

#4 - Marie:

Ohh så härligt ni har det, min kompis har också varit där oppe, vet ej exakt vrt, men ni kanske har setts, de har i alla fall en brun labrador =D

Ska bli kul att höra dina svar sedan

Svar: säkert, det var ganska folktomt vecka 11! Men det är fortfarande ett levande samhälle, med en herrans massa olika skrymslen och vrår och lika många labradorer typ XD
Ajli Müller

#5 - elin:

Men gud så härliga bilder<3

Svar: Tack, vad kul att höra, nu finns det fler :D <3
Ajli Müller

#6 - Sara:

Utsikten från den där stugan var ju verkligen inte fy skam..!

Svar: Inte alls fy skam, nej. Den hade man önskat även hemmavid ;)
Ajli Müller

#7 - Emma Engström:

Yay, fler inlägg med frågorna uppskatts!! :D Roligt att få ta del av detta, och mjölksyran hade nog varit över skyarna för mig så längesen jag åkte skidor haha <3 KRAM

Svar: HAHA, det var FRUKTANSVÄRT, så när jag åkte ner till stugan så kunde jag knappt gå utför trappen.
Ajli Müller

#8 - Celine:

Vill också till fjälleeeeen!!! Åhh!

Svar: Ja det var en skön plan B :D
Ajli Müller

#9 - Carro:

Men det där lät ju helt underbart!!! Och ja, inredning är sjukt dyrt, så det tar tid att inreda vårt hus 😉😍

Svar: Jag vill inreda min lägenhet, inte ens det har jag råd med :)
Ajli Müller

#10 - Carro:

ser fram emot att läsa dina svar juu :D

Svar: De är på G XD Det kom så jädra många och jag har så svårt att inte svara "ordentligt" ;D
Ajli Müller

#11 - birgitmaria:

Men så härligt med lite utförsåkning😊
Det har jag inte gjort i år. Det får bli mer på längden istället.
Men det är ju nåt särskilt med fjällen🏔

Svar: Det är det verkligen, älskar fjällen :)
Ajli Müller

Kommentera här