When I feel bad I like to treat myself...

Clothes never look any good. Food just makes me fatter. Shoes always fit.
- In her shoes (2005)
 
Okej, det är inte sant för mig. Jag gillar att unna mig både kläder och mat också. Dessutom är jag skavsårsunge, så "shoes always fit" är sanning med modifikation. Men Nike SB always fit, och jag knäppte en bild som gjorde mig så glad att jag bara måste få visa:
 
 
Aaaaah, ljuva Nike... visst saknas det några blå... några gröna... lila också... vita... kanske vinröda skulle behövas också... och bruna. Ni fattar grejen: Nike SB är de enda som passar mina stackars fötter och när de ändå är vackra som konstverk... I like to treat myself.
|
#1 - Sandra:

Äntligen hittade jag din blogg igen! Detta gjorde min kväll 😀 Din blogg är min nya stora favorit ska du veta! Jag själv håller hårt i mina gråa Nike Air Max Premium. Dom är så sköna!

Svar: Älskar dig! Men DINA fungerar inte... kan du snälla höra av dig? Saknar dig!
Ajli Müller

#2 - Ullie:

ja du har olika fina kläder alltid =)
och "skomaja" ser ja hi hi
hoppas du får en fin morgondag kram

Svar: JAJJAMEN, skomaja så det står härliga till :D <33 KRAM!!
Ajli Müller

#3 - Marie:

Ohh tjusiga skor du har, jag gillar också sneakers

Svar: tack :)
Ajli Müller

#4 - Heléna:

Härligt att de inte bara är snygga utan att de dessutom passar på dina fötter 😁 Man blir så glad när man hittar några skor som sitter riktigt bra så då blir det lätt att man köper fler par men i andra färger 😆 Mina favvosneakers har jag i fyra olika färger - vill ju kunna matcha till det jag har på mig i övrigt! Kram fina och hoppas du har haft en bra dag 💖

Svar: Alltså när det gäller mina fötter... de är inte så samarbetsvilliga XD KRAM!!
Ajli Müller

#5 - birgitmaria:

Härliga färger på skorna!
Jag borde köpa mig lite nya skor... med det menar jag praktiska, fotriktiga träningsskor. Mina fötter klarar inte av så mycket annat och då är det inte så kul att shoppa. Men med lite färg blir det kanske roligare!
Jag får också lätt skavsår, så nä "shoes always fit" stämmer inte så bra.

Svar: Mina klarar mycket rent... du vet... utmaningsmässigt. Jag går inte så mycket. Jag har hålfot och jag STÅR väldigt mycket, men i övrigt har jag inte så mycket som kräver något, utom min stackars hud som gör skavsår av ALLT. Men just att ha jobbskor för mig betyder att jag ska klara av att STÅ. Stilla ibland. En hel dag med hålfot. Dessa är PERFEKTA!
Ajli Müller

#6 - Carolina:

Jättefina bild! Så härligt att ha flera skor som du kan använda utan att få skavsår :)

Svar: ja! Samma skor i olika färg XD
Ajli Müller

#7 - Sandra:

Detta är min nys blogg. Ville bara kika in och berätta det 😊

Svar: Hej Sandra, jag vill besöka, men den nya fungerar inte, snälla hör av dig <33
Ajli Müller

#8 - Pauline Hurtig:

vad kul med så många valmöjligheter :)

Svar: Det känns jäääääättebra, är glad att hitta skor jag alltid älskar och som inte är sådär svindyra. Dyra, jämfört med kanske... Din Sko. Men INTE jämfört med någon annan Nike Sko :D
Ajli Müller

Kommentera här