Jag funderar på vad jag funderar på 🤔

Om jag visste vad jag saknade så hade jag tillfört det. Nu är jag inte helt säker på vad som är på tok, så därför tänker jag mig att jag antingen lider mig igenom det här med värdighet eller att jag tillför lite "standardgrejer" som alla säger är rent allmänt bra för humör och hälsa. Eller en version av båda.
 
 
Grejen är att jag tycker att det är rena vansinnet att vi lurar oss att tro att man kan vara konstant lycklig och lyckad. Varför skulle man kunna det? Det finns inget farligt med att ibland vara lite svartsynt.
 
 
Men det är klart: jag föredrar ju att kvittra snarare än att molla mig genom dagarna. Därför gör jag det min business att hitta på eller hitta tillbaka till lite innehåll, rutiner och inställningar som gör mig gott.
|
#1 - Caroline:

Livet är verkligen komplicerat ibland, det är inte lätt att vara människa helt enkelt. Jag tänker ofta på hur enkelt livet var när jag var liten, då när man inte hade ett enda bekymmer i livet... Undra vid vilken ålder livet börjar bli sådär komplicerat och tufft.

Svar: Och undra om det hade gått att undvika...
ajlimuller.se

#2 - Marie:

Det är inte möjligt att kunna vara lycklig och glad jämt, då döljer det sig en fasad där bakom då känns det som. Jag har också mina deppperioder, och när de kommer är de alltid lika jobbiga, dock tvingar man sig igenom dem

Svar: Det måste man, tungt eller inte.
ajlimuller.se

Kommentera här