Det är inga problem

"Det är absolut inga problem"
 
Jag har sagt det så mycket på senaste tiden att det är närmast oroväckande inställsamt. Det som är så fint nu är att jag BARA sagt det för att jag menar det. Jag har signerat leveranser som inte är till mig, hoppat in på lektioner jag inte visste att jag skulle ha, skjutsat människor, bytt schema, skjutit upp möten. Det är absolut inga problem.
 
Min kompis Bella lärde mig det:
om besvär inte besvärar mig, om oangelägenheter inte bekommer mig, så är det inga problem. 
 

Men om det är det, eller om det blir det, ska jag inte säga så. Och jag uppmanar er att inte göra det heller. Är det problem: yppa problemen. Är det däremot inget som bekommer, stör eller besvärar: inga problem.

Just nu: det är absolut inga problem.
|
#1 - Hilma:

Så bra inlägg! Är det något som inte känns bra så ska man våga säga det. Men skönt att du känner att det just nu är bra <33 KRAM

Svar: Jag tycker att man måste inventera problemen och fundera på om det verkligen bekommer en. Och gör det inte det så är det ju, handen på hjärtat, inget att bry sig om :) låt andra ta småtjaffsen.
ajlimuller.se

#2 - Annie - Stora Små Äventyr:

Härligt och så fin inställning! :D

Svar: Ny inställning, tror den kan vara bra för mig :)
ajlimuller.se

#3 - Birgit:

Så skönt!
Att få vara där, det är "inga problem". Kloka ord från din vän.

Svar: Hon är en klok kvinna :)
ajlimuller.se

#4 - Caroline:

Jag ska försöka tänka såhär när det blir struligt på jobbet, för det VET jag att det kommer bli men det är inga problem ;)

Svar: Är det problem så är det, förringa inte det. Men sånt som inte bekommer dig eller strul som inte är ditt ansvar eller som du inte far illa av är ju inga problem. Dumt att gnälla då ;)
ajlimuller.se

Kommentera här