Ett stycke höstlista

Listan har jag hämtat hos Ratata!

Vad är dina mål i höst?
Jag skrev ju en "att göra i höst" (har hittills inte gjort något av det jag listade, oooops!) men jag tror att mitt mål är att prioritera min fysiska hälsa mer. Jag har tagit så god hand om min psykiska, men nu vill jag äta hälsosam mat, dricka nyttigt, ta vitaminer och probiotica, tappa lite fläsk och skaffa lite muskler. 


Vad ser du mest fram emot?

Kanske att fylla år. Jag var svårt sjuk i lymfocytär kolit förra födelsedagen (fast visste inte det då, visste bara att jag led) och var tvungen att ställa in allt vad 30-årsfirande heter. Så kanske det blir lite roligare att fylla 31 år!

Känner du dig klar med sommaren?
Egentligen gör jag väl det, men jag känner mig snuvad på sommaren. Mitt förra jobb gick i konkurs 23 mars till följd av coronan och 3 maj stod jag därför utan jobb. Jag var arbetslös fram till 14 juni då jag började på Guldfynd. Jag jobbade på Guldfynd 5-6 dagar i veckan fram till 31 juli. Sedan hann jag vara arbetslös i 12 dagar innan jag började på Hannaskolan där jag jobbar nu. 


Hur såg din höst ut för ett år sedan?

Jag jobbade på DEA Axelssons med störtsköna kollegor. Jag gick ner väldigt mycket i vikt, vilket senare visade sig bero på tarmsjukdom. Jag klättrade ganska mycket. Och jag hade vackert ljust hår.

Hur såg din höst ut för fem år sedan?
Jag jobbade på Språkskolan. Eleverna var underbara! Jag hade ätstörda tankar och lite problem med mitt schema. Jag fyllde 26 år och enligt dagboken gick gästerna hem klockan 3:00 på morgonen.


Vad var bäst och sämst med sommaren?

Bäst var jobbet på Guldfynd och sämst var schemat på Guldfynd.

Vad för kultur har du tänkt konsumera i höst?
Jag tänker fortsätta konsumera litteratur, filmer och käk.


Vad blir ditt mest använda plagg i höst?

Förmodligen min svarta utställda kjol, för den är både cool och stilig - passar på fritiden, passar på jobb, passar på fest. Eller helst träningstights!

|
#1 - Birgit:

Bild på kjolen, tack! Det lät himla snygg!
Jag måste då erkänna att jag aldrig har läst Parfymen... (eller kanske, när jag läste tyska, jag kommer iaf inte ihåg den...)
Jag tror att du får en härlig höst!
Att bygga lite muskler vore kanske ingen dum idé!

Svar: Den är verkligen äcklig! Men fängslande på samma gång XD
ajlimuller.se

#2 - Bland Kastruller och Vinglas :

Kul med tillbakablick för se vad som var och vad man nått! Idag såg jag att det var ett år sedan vi var i Lissabon...när man får upp sina resminnen, få kan jag sakna en resa. Annars har året med alla spontan träffar varit så otroligt roliga
Kram Kajsa

#3 - Carolina:

Mysig höstlista! Förstår att sommaren inte blev riktigt som du tänkt med jobb men hoppas du hade en fin sommar trots det :)

Svar; haha ja mycket har hänt. Både gift nu och gravid i vecka 26. Bebis beräknad i början av januari vilket vi ser såklart väldigt mycket fram emot :D

#4 - Marie:

Att ta hand om sig låter som jättebra det måste jag också bli mycket bättre på, vet att det sitter mycket i huvudet med, man måstee börja tänka rätt och sunt utan att man tycker tt det är jobbigt så att säga

#5 - Sandra:

Äntligen är du tillbaka! Saknat din blogg som bara den <3

#6 - Annie - Stora Små Äventyr:

Mysigt med höstlista, kul att se tillbaka sådär på hur det varit förut.
Jobbigt med arbetslösheten i somras men skönt att det löste sig bra ändå :)

#7 - Emm:

Åhh ljuva höst, lätt mysigaste årstiden på året om jag får säga mitt.

Kommentera här